DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.
Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Fra 1. oktober og seks uger frem kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til den nystiftede pris, DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen vil blive uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger, som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.
Når man indstiller en person, skal man uploade et billede og gerne fortælle om en situation, der viser, hvorfor vedkommende fortjener at vinde.
Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.
Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 10. januar til gallashowet SPORT 2014 i BOXEN i Herning. Det ville da være fedt, hvis det blev én ishockeyspiller, som vandt.
Ugekonkurrencer
Udover hovedpræmien vil der mellem 1. oktober og 15. november være en række ugekonkurrencer, hvor man kan vinde gode sportspræmier. Men det kræver, at manliker Facebook-siden og holder øje, når de nye konkurrencer udskrives hver mandag.