Danmarks Ishockey Union (DIU) har fornøjelsen af at præsentere den nye træner-kvartet, der skal stå i spidsen for vores unge ishockeytalenter. Med en kombination af stor erfaring og dedikation til sporten, er vi sikre på, at dette team vil løfte dansk ishockey til nye højder.

Cheftræner: Martin Struzinski

Martin Struzinski vender tilbage til DIUs ungdomslandshold efter fem års klubarbejde. Martin har en lang og imponerende baggrund med blandt andet 13 VM-deltagelser på U18 og U20-niveau. Han har også været talentchef i Aalborg og Herning, samt sportschef i AaB og Herning. Martin udtaler:

–  Jeg har altid følt mig godt tilpas i DIU-regi og er meget taknemmelig for at få muligheden for at vende tilbage. For mig handler det om at give de her unge mennesker den bedst mulige uddannelse og ballast, så vi kan få det fulde potentiale ud af hver enkelt spiller. Selvom sæsonen er kort, og vi ikke kender så meget til de andre hold, vil vi fokusere på at være effektive og levere høj kvalitet, når vi er sammen.

Assistenttræner: Mikkel Bødker

Mikkel Bødker, som har en imponerende karriere i NHL bag sig, tilføjer uvurderlig erfaring og indsigt til trænerteamet. Hans tid i verdens bedste liga gør ham til en ideel mentor for vores unge talenter.

Assistenttræner: Morten Madsen

Morten Madsen, der har spillet hundredvis af kampe i den stærkeste svenske række, bringer en dybdegående forståelse af europæisk ishockey på højt niveau. Hans erfaring vil være en stor ressource for holdet. Desuden er han en vigtig kulturbærer for de danske landshold, uanset om det er A-landsholdet eller U-landsholdene, så har han den rette mentalitet. Morten er også ansat som assisterende træner for Timrås SHL-mandskab, hvorfor den korte sæson for U20-landshold passer bedre for Morten, som ellers har været tilknyttet U18-landsholdet de seneste sæsoner. Vi er enormt glade for at bevare Morten i vores system, og ser det som et naturligt skridt, han rykkes op til U20.

Målmandstræner: Simon Nielsen

Simon Nielsen, med en flot karriere som målmand, vil sikre, at vores målmænd får den bedste træning og udvikling. Hans ekspertise og erfaring er uvurderlige for holdet.

En stærk og sammensat kvartet

Martin Struzinski fremhæver vigtigheden af at have et dedikeret og erfarent team:

– Jeg kunne ikke have sammensat et bedre team selv. Simon, Mikkel og Morten har alle et stort DIU-hjerte og repræsenterer toppen af, hvad dansk ishockey kan tilbyde lige nu. Det er afgørende for dansk ishockey, at vi har rollemodeller, der forstår at spille med løven på brystet og kan videreformidle denne stolthed og dedikation til den næste generation.

Fokus på talentudvikling

Talentudvikling er en kerneværdi for Martin Struzinski, der ser det som sin største passion:

– Jeg er dedikeret og har stor ambition om at arbejde med unge, ambitiøse mennesker. At kunne gøre en forskel er en enorm spændende opgave. Vigtigst af alt er det at give dem en vindermentalitet og hjælpe dem med at forstå, hvorfor vi gør, som vi gør. At finde balancen i deres hverdag er også essentielt, da den fylder mere i dag end tidligere.

Fremtiden ser lys ud

Med denne stærke og erfarne træner-kvartet ser fremtiden lys ud for dansk ishockey. DIU er stolte af at have så dedikerede og talentfulde trænere til at udvikle de kommende generationer af ishockeyspillere.