Ligasponsor

Danmarks Ishockey Unions hovedsponsor for den bedste liga er Dansk Metal, som lægger navn til Metal Ligaen.

Samarbejdsaftalen mellem DIU og Dansk Metal udløber efter sæsonen 2021/22.

Dansk Metal er et af Danmarks største fagforbund med godt 110.000 medlemmer indenfor mekanik, IT og teknik. Ved samarbejdsaftalens indgåelse i december 2013 udtalte forbundsformand Claus Jensen om samarbejdet:

‘Metal Ligaen har en god geografisk spredning, et højt niveau og består af dedikerede spillere. Med sponsoratet opnår Dansk Metal ikke blot en stor synlighed, vi har også strikket en rigtig god aftale sammen, som kommer både Metal Ligaen og medlemmerne af Dansk Metal til gode. Som led i aftalen får medlemmerne af Dansk Metal gratis adgang til alle grundspilskampe – til glæde og gavn for begge parter.

Aftalen rummer gode muligheder for synlighed og aktivering. Samtidig glæder vi os til, at vi nu kan skøjte med på den succes, som dansk ishockey oplever på både det sportslige, tilskuer- og mediemæssige område,’ udtalte Claus Jensen.

Metal Ligaen har endvidere følgende større sponsorer:

Scandic

Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem DIU lige her

Foreningen, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med DIU giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Konkurrencedygtige priser
Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.

Buffeter til sportsfolk

Kontakt & Booking

  • Ved grupper eller konferencer. Uanset hvilket hotel du ønsker at foretage booking hos, kontakt Scandic på mail: sport.dk@scandichotels.com. Dette gælder for konferencer og gruppebookinger (10+ personer).
  • Ved individuelle bookinger (1-9 personer) skal du booke via www.scandichotels.com med Jeres aftalekode D000025341 i booking kode feltet, eller du kan anvende knappen nedenfor.

 

 

Book værelse nu

Alt dette får I også
En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).