Landsholdssponsorer

LANDSHOLDSSPONSOR:

HOVEDSPONSOR

UDSTYRSSPONSOR

HOTELSPONSOR

Scandic

Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem DIU lige her

Foreningen, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med DIU giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Konkurrencedygtige priser
Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.

Buffeter til sportsfolk

Kontakt & Booking

  • Ved grupper eller konferencer. Uanset hvilket hotel du ønsker at foretage booking hos, kontakt Scandic på mail: sport.dk@scandichotels.com. Dette gælder for konferencer og gruppebookinger (10+ personer).
  • Ved individuelle bookinger (1-9 personer) skal du booke via www.scandichotels.com med Jeres aftalekode D000025341 i booking kode feltet, eller du kan anvende knappen nedenfor.

 

 

Book værelse nu

Alt dette får I også
En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).

KØB HER.