Cups og stævner

Hvis DIN klub ønsker at afvikle et stævne, hockeyskole eller en cup, så send os en mail med programmet.

Vi vil annoncere her på sitet med den pågældende event og kan evt. også bringe den som en nyhed. Valget er DIT!

Kontakt Dorthe Nøhr på dnr@ishockey.dk, og vi vil være behjælpelige med annoncering.

CUPS & STÆVNER I DANMARK (sæson 2019-2020)

____________________________________________________________

_______________________________________

28.juli – 2. august 2019 – Odense Sommerhockey skole – Odense Skøjtehal

Gør som en række ishockeyspillere fra ind- og udland. Tag på hockeyskole i Odense.
Vi byder Jer velkomne til 21. udgave af vores hockeyskole i uge 31, sommeren 2019.
Igen i år har vi 6 dages hockeyskole begyndende søndag den 28. juli og med afslutning fredag den 2. august om aftenen. Vi begynder om formiddagen den 28. juli.

Pigeishockey! Ren Girl Power!
OIK introducerer et pigehold for piger fra årgang 2008 og ældre. Der er kommet mange nye piger til ishockeyen både i Jylland og på Sjælland. Vi ønsker at give Jer en solid introduktion til spillet. Vi har trænere og mentorer, som selv spiller – eller har spillet – kvindeishockey på højt niveau. Vi vil flytte jer ishockeymæssigt på 6 dage.

Priser
Årets hockeyskole er den billigste i Danmark for dagselever:
Dagselev kr. 1900,00 (mindst 8 timers aktivitet samt 2 måltider)
Internatelev kr. 2900,00 (mindst 8 timers aktivitet samt 4 måltider og overnatning)

Hvad får du?
Hockeyskole i Odense involverer ganske lange dage med forskellige aktiviteter. Kort fortalt vil der være 2 daglige ispas pr. gruppe. Dertil kommer boldspil, fysisk træning, teori, vandaktiviteter, rulleskøjeløb/-hockey, film samt brug af bowling eller minigolf-bane.
OBS! Der vil være 3-4 ekstra ispas til målmændene i løbet af ugen. Desuden målmandsrelateret styrketræning.

Hvem kan deltage?
Vi har plads til spillere født 2012 og op til drenge født 2002. Hver gruppe kan dække over flere årgange, men du er på hold med drenge og piger, der kan omtrent det samme som dig selv. Vi har allerede tilsagn og tilmelding fra spillere fra udlandet og fra flere danske klubber. Vi vil gerne blande gæster med vores egne spillere.

Bespisning:
Der serveres frokost med lunt/koldt og drikkelse. Der vil senere på dagen blive serveret en sportsbolle, juice og frugt til alle holdene pga. den lange “arbejdsdag”.

Trænere:
Trænerbesætningen er en af de vigtigste forudsætninger for en god uge. Trænere fra OIK og en række trænere udefra. Trænernavne følger på www.oik.dk i løbet af sommeren. Elitespillere fra Bulldogs, samt seniorspillere fra Odense IK vil være at finde på isen i løbet af ugen.

Sports fokus:
Vi har et tilbud om en god og spændende uge til alle spillere, og alle aldersgrupper. For at tilstræbe et sportsligt og socialt udbytte for alle spillere kan ledelsen blande aldersgrupperne så niveauforskelle mindskes.

De yngste:
De yngste grupper er et PERFEKT sted at begynde med første ishockeyskole. Fokus er på skøjteløb, lege, konkurrencer, kammeratskab. Alt sammen med afsæt i DIU’s træningskoncepter. Desuden byder vi på en række oplevelser udenfor isen.

De ældste:
Den ældste gruppe har en uge, hvor nogle af udenoms-aktiviteterne er skåret væk, så der er mere fokus på det ishockeymæssige. Der vil være test, individuel feedback samt masser af aktiviteter på og udenfor is.

Læs mere på www.oik.dk eller www.oikshop.dk om forsikring, overnatningsmuligheder, faciliteter samt muligheden for at deltage som leder og træner.

Tilmelding!
Du tilmelder dig og betaler på www.oikshop.dk. Der kan kun betales med dankort. Samme sted kan du se klubbens bankoplysninger, hvis du er nødsaget til at lave en bankoverførsel.
Dette gælder en del af vores udenlandske gæster.
Tilmeld dig inden 1. juni for at få adgang til en god start på sæsonen.

Spørgsmål til Odense Sommerhockeyskole 2019 i Odense:
Anders Holst, Odense Ishockey Klub, Møllemarksvej 75, 5200 Odense V, tlf. 61709958, ah@oik.dk

____________________________________________________________

_______________________________________

29.juli – 2. august 2019 – Top Prospects Hockey Summit – Gigantium, Aalborg

5 dages hockey træning på elite niveau – for spillere født 2009 til 2003.
4 timers is pr. dag – 2 timers off ice pr. dag – teori og taktisk forståelse – individuel tilpasset målmandstræning – “Peak Performance Training” – mulighed for tilkøb af performance testning ved Global Sport Testing.

Camp trøje inkluderet – internationale trænere.

NCAA Rekrutterings seminar – pris dkr. 3.500,00 kr.

Registrering eller spørgsmål til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk.
Camp Facebook page: CHS Denmark
Website: www.aab-is.dk

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

9.-11. august – AaB Ishockey Pigecamp – Gigantium, Aalborg

Traditionen tro, afholder vi igen i år Pigecamp i Aalborg. I år finder den sted i weekenden uge 32, den 9.-11. august.

Igen i år er det med stor glæde, at campen er med U18 kvindelandsholdets trænere Bjørn Peters og Nickolai Thrysøe i spidsen.
Til dette års camp er det ligeledes lykkedes igen, at tilknytte powerskate instruktør Radim Piroutek.
Radim har i flere sæsoner spillet i den bedste Tjekkiske liga. Har har spillet mere end 400 kampe i den bedste danske liga for Frederikshavn og i dag er han fast tilknyttet ungdomsholdene i AaB Ishockey. Radim er specialist i skøjteteknik (powerskating) hvilket har gjort ham til en efterspurgt instruktør rundt i Europa. Radim vil denne gang deltage på 2 ispas. Derudover vil der også være forskellige “gæstetrænere” på isen i løbet af weekenden.

I lighed med sidste år, vil der blive tilbudt 6 ispas, samt office træning.

Prisen for weekenden, er uforandret på 1.600,00 kr. og dækker ud over træningen, 2 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad, mellemmåltider og overnatning i Bjælkegården www.bjælkegården.dk.

Lørdag aften vil aftensmaden blive serveret i hytten. Forældre og pårørende er meget velkommen til at deltage, og prisen for ikke camp deltagere er 150,00 som afregnes på dagen, men tilmelding er nødvendig.

Campen 2019 vil fortrinsvis være for årgang 2002 og yngre. Skulle der være ældre spillere som har lyst til at deltage, er man velkommen til at blive skrevet på venteliste, hvor efter endelig besked om deltagelse vil blive givet efter den 1.7. 2019.

Ved tilmelding til campen, skal jeg bede Jer sende mig en e-mail med angivelse af navn, klub, årgang og position, samt indbetale depositum på 500,00 til konto 9070-1627344003, som ikke tilbagebetales, ved eventuelt afbud. Pladserne er begrænsede til 35 og listen med de tilmeldte kan ses på www.aab-is.dk under fanen “camp” øverst. Samme liste samt løbende info til tilmeldte forefindes også på appen “Teamapp”, søg AaB Ishockey Pigecamp og anmod om medlemskab.

Tilmelding sendes til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk, hvortil eventuelle spørgsmål også kan rettes. Eventuelle spørgsmål kan også stilles på telefon 30 74 11 34.

Skulle der være pårørende som ønsker overnatning under campen kan vi anbefale  Scandic Aalborg. Bookning kan ske til Anders Bystrup på anders.bystrup@scandichotels.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

24.-25. august – AaB Ishockey U9 stævne 2019 – Gigantium, Aalborg

AaB Ishockey har hermed fornøjelsen af at invitere til U9 stævne i weekenden den 24.-25. august 2019.

Stævnet er for årgang 2011 og 2012 spillere og det maximale antal deltagende hold er 8. Deltagende hold skal tilstræbe at stille med 3 niveauinddelte kæder og 1 målmand.

Kampene spilles a 2 x 15 min. Hvert hold vil spille minimum 7 kampe og der spilles efter DIU’s regler for årgangen.

Pokal og medaljer
Da der vil være tale om et breddestævne, vil der ikke blive kåret en vinder. Alle deltagende spillere modtager en medalje.

Holdgebyr
Holdgebyret er DKK 2.000,00 og betales ved tilmelding. Tilmeldingen anses først som gyldig ved indbetaling af holdgebyret. OBS – holdgebyr vil ikke blive tilbagebetalt ved efterfølgende framelding.

Deltagergebyr
DKK 400,00 pr. person gælder alle spillere, trænere, ledere og forældre og betales senest den 1.8.2019.

Al betaling sker til:
Sparekassen Vendsyssel. Reg.nr. 9070, kontonr. 1627343821, SWIFT-BIC: VRAADK21, IBAN NO DK4490701627343821.

Deltagergebyr dækker
Deltagelse i cup, forplejning og overnatning på skole.

Overnatning
Overnatning foregår på skole ca. 10 min. kørsel fra Gigantium Isarena. Holdene skal selv sørge for transport til og fra skolen.

Forplejning
Lørdag: Frokost og aftensmad. Søndag: Morgenmad og frokost/madpakke. 2 stk. frugt til alle deltagere pr. dag.

Tilmelding
Tilmelding foregår til afmd@aab-is.dk

På vores hjemmeside www.aab-is.dk vil der løbende opdateres med information om deltagende hold mv.

Spørgsmål kan rettes til Martin Søndergaard på telefon 30741134 eller mail afmd@aab-is.dk

____________________________________________________________

_______________________________________

8.-10. november 2019 – U11 Cup 2019- Granly Hockey Arena, Esbjerg

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til ’U11 cup’for spillere født i 2009/2010.

Turneringsform: Afhænger af antal tilmeldte hold, men vi sigter mod en turnering med to rækker (11.1 og 11.2), hvor der spilles i 2 haller. Vi starter fredag omkring 18.00 og afslutter søndag eftermiddag. Turneringsplan fremsendes hurtigst muligt efter tilmeldingsfristens udløb.

Regler: U11.1 & U11.2 spilles på hel bane og der spilles med armbånd.

Præmier: Der spilles om point i begge rækker, og der er pokal til 1., 2. og 3. plads i hver række. Derudover vil der være medaljer til alle spillere.

Forplejning: Aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag. Morgenmad og frokost søndag. Derud over vil der være frugt/brød til alle spillere i omklædningsrummet lørdag og søndag.

Overnatning: Fra fredag til søndag foregår på nærliggende skole (adresse vil blive oplyst senere). Holdene skal selv sørge for transport til og fra skolen.

Omklædning: Vi planlægger fordeling af omklædningsrummene på bedste vis. Nogle af vores omklædningsrum er større end andre, og i disse placerer vi 2 hold pr. omklædningsrum. Vi håber på forståelse, hvis pladsen er lidt knap J

Priser og tilmelding: Holdgebyr: 1700,- DKK. Betales senest 16.09.2019.

Pris 1:Spillere, ledere og forældre: 500,- DKK pr. pers. Prisen inkluderer: 6 måltider + 2 overnatninger på skole. (Husk sovepose, liggeunderlag/luftmadras).

Pris 2: Spillere, ledere og forældre: 400,- DDK pr. pers. Prisen inkluderer: 4 måltider. Prisen kan bruges, hvis I selv sørger for overnatning og morgenmåltiderne.

Deltagergebyr betales senest 30.09.2019

Der er åben for tilmelding til cuppen på www.esbjergik.dk

–se desuden Facebook, U11 Cup Esbjerg 2019.

Invitationer bliver sendt til alle danske ishockeyklubber samt klubber i Tyskland, Holland, Belgien, Norge og Sverige. Vi gør opmærksom på, at vi kører efter ”først til mølle” princippet ved tilmelding.

HUSK at I skal betale holdgebyr for at booke en plads.

Evt. spørgsmål rettes til Lea Madsen, mail: leamadsen1979@outlook.dk eller mobil: 21 52 73 12.

Vi glæder os til at se mange friske unge spillere, trænere, holdledere og ikke mindst forældre og andre ishockey entusiaster til et godt og hyggeligt stævne i Esbjerg.

Mange ishockeyhilsner

Stævne/Cup-udvalget U11 EIK

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

CUPS & STÆVNER I UDLANDET (sæson 2019-2020)

30. august til 1. september 2019 – Vålerenga Hockey Games 2019 – Vålerenga, Norge

Generelt
Vålerenga U13 (VIF 2007) inviterer til den årlige Vålerenga Hockey Games 2019! Cupen bliver holdt fra fredag den 30. august til 1. september på Jordal i Oslo. Turneringen vil bestå af 8 stk U13 lag fordelt på to grupper. Spilletid er 2×18 min effektiv tid. Kampene spilles iht. NIHF’s reglement, med faste avblåsninger for bytter hvert 60. sek. Alle lag spiller like mange kamper. 5 stk (plassering/semi/final). Invitasjon er sendt til lag fra Norge, Danmark og Sverige.

Påmelding
Påmelding sendes på e-post til vifhockey2007@outlook.com innen 10. mai. Arrangementskomiteen formidler deltagende lag seinest 20. mai og påmeldingsavgift på kr. 5000,00 per lag betales etter det, seinest 10. mai. Påmelding er giltlig først når påmeldingavgift er inbetald. Påmeldingen er bindende avgiften refunderes ikke.

Deltakeravgift på kr. 500,00 per spiller innbetales innen 5. august. Bespisning for tre trenere/lagledere per lag er inkludert i påmeldingsavgiften. Gi tilbakemelding om eventuelle allergier/matintoleranser hos spillere. Sein betaling kan ledes til at laget strykes fra turneringen.

Betaling skjer til konto nummer 1503.1869568 VIF2007. Merk påmeldingavgiften med VHG U13 og ditt lag. Merk deltaker avgift med VHG U13, lag og antall spillere.

Bespisning
Det vil bli servert kveldsmat fredag (matpakker). Varm lunsj og varm middag serveres lørdag. På søndag vil det være varm lunsj og litt “etter mat”. (Mer info kommer i august).

Overnatting
Scandic Helsfyr gir tilbud på overnatting for deltakere i Vålerena Hockey Games, se vedlegg. Reservasjon gjøres gjennom å sende en email per lag, antall netter og type rom til vifhockey2007@outlook.com. Det finnes alternative hotell, enklest å finne disse på Hotels.com

For spørgsmål, kontakt Johan Larsson på e-mail vifhockey2007@outlook.com eller mobil +4747602011.

Vennlig hilsen

Arrangementskomiteen VIF 07

____________________________________________________________

_______________________________________

27.-29. september 2019 – Vålerenga Girls Hockey Games 2019 – Jordal, Oslo

Generelt
Vålerenga JU14-16 inviterer til den første Vålerenga Girls Hockey Games 2019! Cupen blir holdt fra fredag den 27.september til 29 september på Jordal i Oslo. Kampene spilles iht. NIHF’s reglement. Invitasjon er sendt til lag fra Norge, Danmark og Sverige.

Påmelding
Påmelding sendes på e-post til kinegren@hotmail.com innen 05. juli 2019. Arrangementskomiteen formidler deltagende lag seinest 12. juli 2019 og påmeldingsavgift på kr 4000,- per lag betales etter det, seinest 25. juli 2019. Påmelding er gyldig først når påmeldingsavgiften er innbetalt. Påmeldingen er bindende og avgiften refunderes ikke.

Med forbehold om nok påmeldte lag.

Deltakeravgift på kr. 500,- per spiller innbetales innen 5 august. Sen betaling kan lede til at laget strykes fra turneringen.

Betaling skjer til konto nummer: 1503.20.43361Askild Hagen. Merk påmeldingsavgiften med VGHG JU14-16 og ditt lag. Merk deltaker avgift med VGHG JU14-16, lag og antall spillere.

Mat

Fredag: Kaldt kveldsmåltid

Lørdag: Varm lunsj og middag

Søndag: Varm lunsj

Bespisning for tre trenere/lagledere per lag er inkludert i påmeldingsavgiften. Gi tilbakemelding om eventuelle allergier/matintoleranser hos spillere.

Overnatting
Scandic Helsfyr gir tilbud på overnatting for deltakere i Vålerenga GirlsHockey Games

For reservasjon send mail til: meeting.helsfyr@scandichotels.com
Oppgi referanse: 47068696 | Vålerenga Hockey Games Jenter U 16 Dato 27 til 29  september
Informer om dereønsker å betale samlet med kort ved avreise, eller om dere ønsker proforma forhåndsbetaling.
Hvis dere ønsker bespisning er det bare å informere om dette også (minst 10 dager før ankomst ved tilgjengelighet)

Scandic Helsfyr ligger en t-bane stopp fra Jordal. Det er gangavstand fro hotell til t-bane og fra t-bane til hockeyhallen,

Priser:

Enkeltrom inkl frokost NOK890 pr pers pr natt

Dobbeltrom inkl frokost NOK990 pr rom pr natt

Trippelrom inkl frokost NOK1170 pr rom pr natt

Firesengsrom inkl frokost NOK1270 pr rom pr natt

Det finnes alternative hotell, enklest å finne disse på Hotels.com