Cups og stævner

Hvis DIN klub ønsker at afvikle et stævne, hockeyskole eller en cup, så send os en mail med programmet.

Vi vil annoncere her på sitet med den pågældende event og kan evt. også bringe den som en nyhed. Valget er DIT!

Kontakt Marie Louise Balling på mlb@ishockey.dk, og vi vil være behjælpelige med annoncering.

CUPS & STÆVNER I DANMARK (sæson 2020-2021)

9.-10. januar 2021 – Nytårscup for U9 – Granly Arena, Esbjerg

Esbjerg Ishockey Klub har hermed fornøjelsen af, at invitere til den traditionelle nytårscup for U9 spillere (født i årene 2012 eller 2013) startende lørdag d. 9. januar 2021 kl. 08.00 og med forventet sluttidspunkt søndag d. 10. januar 2021 kl. ca. 14.00.

Der kan som udgangspunkt kun tilmeldes 1 hold pr. klub, da vi gerne vil have så mange klubber med som muligt.

Evt. spørgsmål til stævnet kan rettes til: Merete Thomsen – merete@postag.dk telefon: 40554087.

Med udgangspunkt i Danmarks Idrætsforbund (DIF) særlige retningslinier for camps, afvikles EIK Nytårscup 2021 efter nedenstående regler. Reglerne bliver løbende opdateret efter DIU og myndighedernes anbefalinger, og evt. lempelser vil blive implementeret, hvis de måtte komme.

Vi mener, at vi med nedenstående regler kan gennemføre vores cup på en sikker og forsvarlig måde. Dog kræver det, at alle udviser omhu og ansvarlighed omkring overholdelse af alle regler – så vi kan gennemføre alle vores planlagte aktiviteter i weekenden.
Skulle der opstå et smittetilfælde og eventuelt smittespredning blandt deltagere i løbet af weekenden, kan vi blive nødsaget til at lukke hele arrangementet ned med stor ærgrelse for alle.

Generelt:
Alle opfordres til at holde afstand, undlad håndtryk og anvend jævnligt håndvask samt håndsprit. Der vil være håndsprit tilgængeligt i alle omklædningsrum samt ved alle fællesarealer.

Har man opholdt sig i et geografisk område med højt smittetryk, i eller uden for Danmark, bedes man lade sig teste, inden man kommer til EIK Nytårscup.

Inden cuppen:
Er der den mindste mistanke om, at man kan være smittet i form af symptomer eller at man har været i kontakt med smittede personer, kontaktes styregruppen, inden man møder op til EIK Cup.

I løbet af cuppen:
Er der den mindste mistanke om, at man kan være smittet i form af symptomer eller man har været i kontakt med smittede personer, kontaktes styregruppen straks.

Flere regler vedr. Covid-19 vil blive sendt ud med infobrevet, alle tilmeldte hold modtager.

Cuppen er i lighed med tidligere en bredde-turnering, hvor fokus primært er på, at hver enkelt spiller får rigeligt med is- og spilletid i løbet af weekenden og en god oplevelse med hjem.
Sekundært tæller de sportslige resultater.

Regler for stævneafvikling:
Det tilstræbes at skabe en turnering med 14 hold hvor turneringen afvikles som en “alle mod alle” turnering. Selve kampene afvikles som løbende spil med bip hvert 1,5 minut. Ellers efter DIU’s regler for denne årgang. Turneringsplan fremsendes hurtigst muligt efter tilmeldingsfristens udløb.

Præmier
Der vil ikke blive talt point for kampene, så der vil blive udleveret mini pokaler til alle deltagere.

Priser og tilmelding
Der er åben tilmelding inde på esbjergik.dk under betaling.
Der vil blive opkrævet et holdgebyr på kr. 2.000,00 ved tilmelding.
Senest tilmelding den 24.10.2020. Tilmelding er først endelig efter indbetaling af holdgebyret. Derudover er der et deltagergebyr på kr. 400,00 pr. person (både spillere, ledere og forældre), som betales senest fredag den 30.11.2020.
Vi gør opmærksom på, at vi kører efter “først til mølle” princippet i fht. holdtilmeldinger/antal hold. Tilmelding sker via www.esbjerg.dk.

Overnatning fra lørdag til søndag foregår på nærliggende skole (adresse vil blive oplyst senere). Husk at medbringe liggeunderlag/luftmadras og sovepose. Holdene vil selv sørge for transport til og fra skolen.
Såfremt I ønsker overnatning fra fredag til lørdag, kan det også arrangeres mod en ekstra betaling på kr. 50,00 pr. deltager. Dette dækker overnatning samt morgenmad lørdag morgen.

Forplejningen vil være frokost og aftensmad om lørdagen og morgenmad og frokost om søndagen. Dem der kommer fredag og betaler for ekstra overnatning, vil også få morgenmad lørdag morgen.
Derudover vil der være lidt frugt/brød i omklædningsrummet til alle spillere.

Vi glæder os til at se de mange friske unge mennesker, trænere og holdledere og ikke mindst forældre og andre entusiaster til et godt og hyggeligt stævne i Esbjerg.

Mange ishockeyhilsner

Stævne/Cup-udvalget, EIK

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

CUPS & STÆVNER I UDLANDET (sæson 2020-2021)