Når det danske U20-landshold i aften klokken 19 dansk tid går til matchen mod Schweiz, bliver det med samme grundopstilling som i træningskampene, hvor der kun har været enkelte justeringer.

Kristian Jensen bliver rykket op i andenkæden med Jonas Røndbjerg og Søren Nielsen, mens Markus Jensen er tilbage i fjerdekæden, hvor han arbejder sammen med William Boysen og Emil Oliver Christensen. (se den fulde opstilling nedenfor).

Danmark har ikke scoret i de tre testkampe mod Sverige, Tjekkiet og Rusland, men det er ikke noget, der bekymrer Olaf Eller.

– Det er slet ikke noget, vi har talt om eller noget, der er et tema. Vi har mødt tre hold, der utvivlsomt hører til turneringens fem bedste, og vi har fået skabt chancer. Der gik fem mål ind mod Sverige, og Schweiz lukkede otte ind mod svenskerne i går. Vores defensiv har været skarp, og vi ved, at vi kan score mål, siger Olaf Eller.

– Vi har lavet mål mod Hviderusland (også nation fra den bedste gruppe) tidligere på sæsonen i testkampene, og vi laver masser af mål på træning. Det skal nok komme. Det er nærmere andre, der ser vores manglende målscoring som et problem, siger han.

Danmark stiller med følgende hold:

På mål: Thomas Lillie med Mathias Seldrup som reserve.
1: Matias Lassen, Christian Mieritz – Mathias From, Alexander True, Nikolaj Krag Christensen
2: Anders Krogsgaard, Lasse Bo Knudsen – Jonas Røndbjerg, Søren Nielsen, Kristian Jensen
3: Nicolai Weichel, Morten Jensen – Thomas Olsen, Jeppe Holmberg, Jeppe Jul Korsgaard
4: Ludvig Adamsen – William Boysen, Emil Oliver Christensen, Markus Jensen
13. forward er Niklas Andersen.

– De to første kæder er de kæder, der også spiller i overtal. Tredje- og fjerdekæden er inde for at arbejde hårdt. De forventninger har de til fulde indfriet indtil nu. I fem mod fem har ingen af de to kæder lukket mål ind, siger Olaf Eller om opstillingen til VM-premieren.

Husk naturligvis, at den sendes direkte på TV2 SPORT med Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn som de altid kompetente kommentatorer.