Det danske U20-landshold skal i dag i gang med Division IA-VM i Bitcoin Arena, og det bliver med hjerte og sjæl – og stærk taktisk forståelse – forsikrer træner Olaf Eller før den første match i aften klokken 20.
– Nej, vi er ikke oprykningsfavoritter. Vi skal gå ind til den her turnering med en realistisk holdning til tingene. Det bliver en krævende udfordring, og vi skal ganske enkelt tage en kamp ad gangen. Vi kender Hviderusland, Norge og Letland som tre meget stærke modstandere, mens vi afventer, hvor gode Kasakhstan og Ungarn er, siger landstræner Olaf Eller før dagens premiere ved Division IA-VM for U20-landshold, hvor Danmark møder Hviderusland.

– En ting kan jeg garantere. Vi kommer ind til de her kampe med stort, stort hjerte. Drengene er klar, og forhåbentlig finder de den nødvendige taktiske disciplin til de her svære kampe. Det er hamrende vigtigt, siger Olaf Eller.
– Vi mangler stadig lidt. Fører 2-0 over Norge i vores sidste testkamp og spiller ganske udmærket. Så afgiver vi en to mod nul-situation fra midterlinjen, og det må jo helst ikke ske, at man bliver alt, alt for ivrig med en 2-0-føring i ryggen. Norge scorede derefter seks mål i powerplay og vandt 7-2, så vi skal selvfølgelig også være skarpe i undertallet, tilføjer landstræneren.
Der er faceoff i Bitcoin Arena klokken 20 til kampen mellem Danmark og Hviderusland.
Ungarn og Kasakhstan åbner turneringen klokken 13 i dag, klokken 16:30 mødes Letland og Norge.
Du køber eller trækker billetter (Unlimited gælder også her) via Rungsted.is og ALLE kampene kan ses på www.danskishockey.tv (Jesper Schultz og Jannik Sønderby kommenterer Danmarks kampe), hvor du for øjeblikket kan få den første måned af dit abonnement for blot EN krone.
Den danske trup ser således ud:

Målmænd:
Louis Ingvordsen, Malmö Redhawks
Magnus Wulff Frederiksen, Herning Blue Fox
Thor Baden, Herning Blue Fox

Backer:
Anton Stenbakken, Frölunda
Kasper Larsen, Missisauga Stealheads
Mikkel Rask Nielsen, Esbjerg Energy
William Back, Rungsted Seier Capital
Mikkel Skjellerup, Herlev Eagles
Anton Als, Rødovre SIK
Edvard Lundmark, Rødovre SIK

Forwards:
Lukas Bang, Herning Blue Fox
Frederik Brændgaard, Herning Blue Fox
Marcus Almquist, Victoria Royals
Albert Schioldan, HV71
Oscar Mølgaard, HV71
Jacob Møller Jensen, Aalborg Pirates
Peter Lauritzen, Herlev Eagles
Victor Sand, Esbjerg Energy
Jonas Borring Hansen, SønderjyskE
Andreas Nielsson, Växjö
Gustav Jensen, Herlev Eagles
Jonas Krabbe Christensen, Esbjerg Energy
Jeppe Müller, SønderjyskE