En fremragende præstation af målmand Thomas Lillie var ikke nok for Danmark til at klare de svenske ishockeybrødre i dagens kamp ved U20-VM. Ligesom i træningskampen for nylig vandt de blågule stensikkert med 5-0.

Til gengæld gav USA “Team Denmark” en dejlig hjælpende hånd her til aften, da Schweiz fik en 10-1-lussing i schweizernes sidste kamp i puljen.

Dermed står det glasklart, at det danske U20-landshold nu er i kvartfinalen ved VM for andet år i træk. En blændende præstation af Olaf Ellers tropper, der blot understreger den grøde der er i talentudviklingen og det fremragende arbejde, der leveres ude i klubbernes ungdomsafdelinger. Danske ishockeyspillere er ganske enkelt godt opdraget.

Landstræner Olaf Eller glædede sig også over den fantastiske præstation på vegne af hele holdet og trænerteamet.

– Det her er ganske enkelt fantastisk. Vi havde en forhåbning om at kunne besejre Hviderusland i kampen om at undgå nedrykning. Nu er det i stedet kvartfinale for andet år i træk, grundlagt af en sublim præstation mod Schweiz. Tillykke til hele dansk ishockey!

Nytårsmenuen venter i morgen for danskerne. Et skræmmende stærkt amerikansk hold er på menuen. Det bliver en god test før kvartfinalen på lørdag, hvor en anden af de helt store nationer med sikkerhed bliver modstanderen. Hvem det ender med for Danmark i kvartfinalen, afgøres dog først i løbet af i morgen.

Traditionen tro giver vi muligheden for et unikt køb for landsholdets følgere.

De 23 officielle røde trøjer som U20 drengene har brugt i Helsinki kan købes på nedenstående link.

Auktionen løber indtil 8. januar og trøjerne fremsendes signerede og med relevant dokumentation for ægthed.

Giv dit bud på http://www.ebay.com/sch/danmarks_ishockey_union/m.html