U15-turneringerne vest og øst for bæltet er netop afsluttet, og de fik begge en højdramatisk afslutning. De to bedste hold i grundserien spillede over to kampe om mesterskabet i henholdsvis øst og vest, og det kunne knapt blive mere tight end i duellerne mellem Vojens/Herning og Hvidovre/Rødovre.

Vest for Storebælt vandt grundspilstoeren fra Vojens lørdagens kamp i Herning med 4-3, mens det på hjemmebane lykkedes at knibe en 2-2’er hjem i SE Arena. Hele 258 tilskuere så Mathias Borring Hansen afgøre sagerne med sin udligning blot fem minutter før tid.

Øst for Storebælt var det også grundspilstoeren Hvidovre, der med en 3-2-sejr sikrede sig det bedste udgangspunkt før den afgørende finalekamp i går. Nøjagtig som i Jylland lykkedes det også for Hvidovre at hente en uafgjort med hjem fra returkampen, som endte 5-5. Christian Juhl Thunbo blev helten med tre ud af Hvidovres fem scoringer.

Nu mangler kun den spændende DM-turnering, der med de jævnbyrdige regionsfinaler in mente næppe bliver andet end tæt hele vejen til sidste match.

To hold ekstra kvalificerede sig via playoff-kampe til DM-slutspillet: Gentofte Stars vandt over Rungsted i øst, mens Aalborg vandt over Esbjerg i vest-turneringen.

Herning, Vojens, Aalborg, Hvidovre, Rødovre og Gentofte gør op om DM-guldet i Rødovre fra 18.-20. marts.