Seks hold dystede i weekenden om det sjællandske U13-mesterskab i Herlev Skøjtehal, og der var ingen tvivl om vinderen: Rødovre Skøjte- og Ishockeyklub gik direkte igennem med en ren omgang sejre – flere af dem var tocifrede.

Dermed blev Rødovre sjællandsk mester efter en helt pletfri weekend, der begyndte med en 4-0-sejr over Gentofte, efterfulgt af hele 15-4 over Rungsted.

Derefter blev det 11-0 over værterne fra Herlev, inden KSF blev slået med 19-0 og Hvidovre med 9-1. Mere suverænt kunne det knapt gøres. Målscoren endte på 58-5, altså plus 53 til RSIK’erne, der også havde turneringens topscorer i Anton Linde, der såmænd noterede 23 point i 5 kampe.

Gentofte snuppede andenpladsen med 12 point, og der var også DM-billetter til Herlev og Hvidovre. Sidstnævnte har hjemmebane i slutspillet, hvor otte hold dyster om guldet.

I Jylland snuppede AaB Ishockey mesterskabet, der blev afviklet i Frederikshavn.

AaB lagde ud i lørdag med at besejre Herning med 3-1, inden det blev 3-2 over Odense.

Tobias Villadsen scorede to gange for AaB Ishockey i kampen mod Vojens, som blev vundet 2-1, mens det i den fjerde match blev til 5-2 over Esbjerg. Den sejr sikrede AaB’erne sejren, og det gjorde ikke så meget, at den sidste kamp mod Frederikshavn blev tabt.

Frederikshavnerne tog sølvet, Vojens tog bronzen og Herning fik den fjerdeplads, der gav adgang til DM-slutspillet.

U13-DM spilles 29.-31. marts.