Det bliver 29-årige Thomas Madsen, der fra 15. august tiltræder i stillingen som sportsmanager i Danmarks Ishockey Union.

Thomas Madsen har i en lang årrække arbejdet som træner i Rødovre Skøjte- og Ishockeyklub og har senest været sportschef i klubben. Han er også tidligere sportschef i Vojens Ishockeyklub, som han var tilknyttet i sæsonen 2016/17.

– Vi havde et glimrende ansøgerfelt, men valgte altså Thomas Madsen. Vi glæder os virkelig til at samarbejde med ham i den kommende tid. Han har store ishockeykompetencer, en rolig og velovervejet personlighed og har allerede bevist, at han kan trække røde tråde i ishockeyregi. Samtidig er han ung og ambitiøs, så vi får hele pakken med ansættelsen, siger direktør i Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

Den nye sportsmanager skal blandt andet stå for udarbejdelse af årlige sportslige programmer for U20-U18-U17-U16-U15-U14 og udarbejdelse af aktiviteter for kvindelandsholdet og U18 kvindelandsholdet.

Samtidig skal Thomas Madsen samarbejde med Team Danmark, bemande unionshold og være aktiv i udviklingen af DIU’s camps og kraftcenteraftaler, ligesom han skal deltage i Bredde- og Ungdomsudvalget, når det er relevant.

– Jeg har været megaglad for at være i Rødovre, ligesom det også gav mig rigtig meget at være i Vojens som sportschef. Det betyder, at jeg har kendskab til ishockeykulturen på begge sider af Storebælt.

– Nu glæder jeg i den grad til at have fingrene helt nede i mulden i udviklingen af dansk ishockeys strukturer og systemer. Det er næsten ærefrygtindgydende at være med der, og jeg er meget glad for, at RSIK har givet mig den her mulighed, siger Thomas Madsen, der skal arbejde tæt sammen med DIU’s talentchef Olaf Eller.

Rødovre Skøjte- og Ishockeyklub er naturligvis ærgerlig over, at Thomas Madsen er hentet til en stilling i Danmark Ishockey Union.

– Vi har været rigtig glade for Thomas Madsen og ikke mindst hans tætte samarbejde med bestyrelsen i kampen for at få etableret en professionel struktur, kultur og en stærk organisation gennem de forgangne sæsoner, siger formand for RSIK, Camilla Rørth

Thomas Madsen vil i samarbejde med DIU have en overgangsperiode i Rødovre indtil hans verserende projekter og opgaver er afsluttet. RSIK er allerede på udkig efter en ny erfaren kandidat. En kandidat som har en passion for Rødovres Ishockeyklubs ungdom, samarbejdet med Eliten og som samtidig matcher klubbens visioner.

– Rødovre Skøjte- og Ishockeyklub ønsker Thomas Madsen held og lykke med den nye stilling i DIU og takker for godt samarbejde på vegne af spillere, trænere, kunsten, is-koordinator, sportsudvalg og ikke mindst hele bestyrelsen, siger Camilla Rørth.

Thomas Madsen tiltræder i Idrættens Hus hos Danmarks Ishockey Union 15. august.