DIU modtog her til morgen den meget triste besked om, at SønderjyskE’s mangeårige sportschef Søren Stockfisch er død. Han tabte til kræften efter at have kæmpet en hård og stædig kamp til det sidste.

Alle i den danske hockeyverden kender Søren, og langt før nogen overhovedet havde tænkt på etableringen af SønderjyskE, havde han også i mange år fungeret som ansvarlig for det sportslige område i Vojens IK, og har på den måde været en drivkræfterne i sønderjysk ishockey i to årtier.

Med etableringen af Sønderjyske Elitesport blev Søren – om nogen – manden, der kendetegnede den begyndende sportslige succes, og han har stor ære i samtlige titler, som SønderjyskE allerede har hentet hjem til SE Arena.

Også udenfor Vojens var Søren vellidt.

Han var aldrig bleg for at gå på scenen i hvilket som helst VIP-lokale foran sine modstanderes publikum, når der skulle gives en lille pre-game speech til sponsorer og andre.

Han gjorde det altid på sin lunefulde, sønderjyske og ydmyge facon og så havde han lige det glimt i øjet, som alle tilhørere var begejstret for.

Dansk ishockey, Metal Ligaen og ikke mindst SønderjyskE-organisationen har mistet en stor personlighed, men vores tanker går naturligvis først til familien og de nærmeste, der alt for tidligt har mistet en ægtemand, en far og et fantastisk menneske.

Æret være hans minde

På DIU’s vegne – direktør Ulrik Larsen