Rødovre Skøjte- og Ishockeyklub er vært for landsmesterskaberne for U15.2, der spilles i den kommende weekend, mens AaB Ishockey tager sig af LM for U13-mandskaber.

To fantastiske weekender er i vente for et hav af ishockeyspillere ved landsmesterskaberne, der altid plejer at være en ishockeyfest for alle.

Her kan du se programmet for U13.2 i Aalborg

Her kan du se programmet for U15.2 i Rødovre

Retningslinjerne for turneringerne er som følger:
 Et hold skal mindst indeholde 18 markspillere og 2 målmænd.

 Har man som klub dispensation til at spille med mindre end 15 markspillere, er denne dog gældende.

 Hvert hold skal spille med mindst 3 kæder. At spille med mindst 3 kæder betyder, at man benytter mindst 15 forskellige markspillere i hver kamp. Et hold skal hele tiden kunne leve op til kravet om, at mindst 15 udespillere benyttes.

 Der spilles med farvede armbind for at synliggøre mindst 3 kæder.

 Man kan som træner ikke i løbet af en periode skifte rækkefølge på, hvordan man spiller sine 3 kæder – dette kan kun ske før hver periode. At spille med 3 kæder betyder, at man spiller holdets 3 kæder efter følgende rækkefølge A-B-C-A-B-C osv. kampen igennem evt. på nær desidste 5 minutter af kampen. En rækkefølge som A-B-A-B-C-A-B osv. vil ikke blive accepteret som at spille med 3 kæder.

 Højst en spiller kan skifte kædefarve med en anden spiller i løbet af en kamp.

 En spiller som starter kampen som reserve, kan til enhver tid i kampen skiftes ind i en kæde på bekostning af en spiller, som startede kampen.

 Bliver en spiller skadet, udvist i 10 min. eller bortvist under en kamp, skal denne altid erstattes af en reserve – med mindre dette sker i de sidste 5 min. af kampen.

 Power play og penalty killing må spilles med valgfrie kombinationer af spillere.

 Ved første spilstop efter power play/penalty killing og begge hold spiller 5 mod 5, skal den anvendte rækkefølge på de 3 kæder genetableres af træneren. Det er frit, hvilken kæde træneren vil sende på isen ved spilstoppet.

 Holdet må ”toppes” i de sidste 5 min. af hver kamp.

 Spillere med dispensation kan deltage i ovennævnte stævner i overensstemmelse med vilkårene