Da Danmarks Ishockey Union i april 2023 sagde “på gensyn” til daværende direktør Ulrik Larsen for at lade ham skifte til og prioritere driften af VM selskabet bag det kommende VM i 2025 i Stockholm og Herning, var det ikke lykkedes os at finde den rette kandidat til at erstatte ham, selvom der var lagt et længevarende og grundigt arbejde bag rekrutteringen.
Det intense arbejde fortsatte dog med Kim Pedersen som konstitueret direktør og nu kan vi glædeligt annoncere, at vi er lykkedes med at få 47-årige Jonas Torines med i vores organisation.

Jonas medbringer nogle rigtigt flotte meritter fra sin tidligere stilling som direktør i SHL-klubben Timrå og førte bl.a. holdet tilbage i den bedste svenske ishockeyrække. Jonas og hans familie ønskede dog at vende retur til Skåne efter tre år i Timrå, hvilket har gjort det muligt for Jonas og Danmarks Ishockey Union at indgå det nye samarbejde.
Det er altså et bankende ishockeyhjerte, der støder til DIUs kontor fra 1. september 2023 og hjertet, kombineret med en god portion erfaring med og forståelse for både det strategiske, politiske og kommercielle arbejde, stillingen kræver, ser vi meget frem til at byde Jonas velkommen til dagligdagen på kontoret og til at have ham med ud i klubberne og hos vores partnere.