Det danske U18-landshold hos kvinderne landede i aftes i Neumarkt/Egna i Italien efter en fire timer lang køretur fra Füssen i Tyskland, hvor træningslejren frem mod Division IA netop er overstået.

Landstræner Mikkel Ry Nielsens mandskab tog af sted lige præcis, da det nye år blev skudt ind og spillede torsdag aften en testkamp mod A-nationen Tyskland, som er på vej til Top Division VM i Schweiz.

Den kamp forløb glimrende for danskerne, der førte 2-0 efter første periode og 3-0 efter anden periode, men i tredje periode nettede modstanderne tre gange på to minutter og 27 sekunder. Den ordinære tid sluttede 3-3, overtiden uafgjort og derfor måtte de to hold ud i straffeslag. Dem vandt tyskerne, men uafgjort mod et hold fra den øverste VM-division var et glimrende resultat, der borger for optimisme frem mod Division IA-turneringen.

Første kamp spilles på lørdag 6. januar, hvor Danmark møder Japan. De øvrige modstandere er Frankrig, Italien, Ungarn og Østrig. Vi opdaterer løbende fra turneringen og melder naturligvis ind, hvis der er mulighed for livestreaming af kampene.