Columbus Blue Jackets spiller takker nej til VM Natten til torsdag røg NHL spilleren, Oliver Bjørkstrands klub – Columbus Blue Jackets – ud af NHL slutspillet og klubsæsonen sluttede derfor for Bjørkstrand.

Danmarks Ishockey Union var i hurtig kontakt med Blue Jackets spilleren – en kontakt der desværre endte med et ”nej tak” fra Oliver Bjørkstrand. – Det har været endnu en lang sæson for mig og især i år med den tidlige start i Minsk. Næste sæson ønsker min træner og min klub, at jeg skal bide mig 100 % fast på NHL holdet og jeg må derfor restituere og gøre min krop klar til dette.

Landstræner Jan Karlsson har været klar over, at dette formodentlig ville blive resultatet i et stykke tid og fortsætter planlægningen frem mod en endelig VM trup uden Oliver Bjorkstrand i truppen. For yderligere spørgsmål: Landstræner Jan Karlsson 23107944 General Manager Kim Pedersen 20107944