IIHF (det internationale forbund) har netop holdt kongres efter VM i Tjekkiet, og her blev det besluttet, hvor de kommende VM-turneringer skal spilles.

Det er naturligvis for længst besluttet, at herrelandsholdet spiller VM på hjemmebane i Herning, der deler værtsskabet med den svenske hovedstad Stockholm, der også er vært for de afgørende kampe.

Kvindelandsholdet spiller i den kommende sæson Division IA. Det danske landshold skal en tur til Shenzhen i Kina, hvor det gælder oprykning til den bedste VM-turnering.

U20-herrelandsholdet spiller for anden sæson på stribe i Division IA, hvor det gælder oprykning til den bedste VM-division. Den turneringen spilles i Slovenien, nærmere bestemt i Bled.

U18-kvindelandsholdet spiller Division IB-VM efter nedrykningen i fjor og de unge danske talenter skal en tur til Katowice, Polen, hvor det gælder et skud for oprykning.

U18-herrelandsholdet tager endnu en tørn i Division IA-VM, hvor det gælder en tur til Ungarn, hvor den store ishockeyby Szekesfehervar tager imod i april.