To kampe og en enkelt sejr – og en kamp, der aldrig blev spillet færdig. På lige over otte perioder scorede Danmark to mål i sidste weekends turneringen i Polen, der kulminerede med 1-0-sejren over Norge. Det var samtidig første gang, Heinz Ehlers stod i spidsen for landsholdet som cheftræner, og det var en vældig positiv oplevelse for den nye mand i sædet.

Danmark var bagud 0-1 mod Polen, da kampen blev afbrudt i begyndelsen af tredje periode fredag aften, mens det lørdag blev til et 1-2-nederlag mod Østrig, inden søndagen altså bød på 1-0 over Norge.

– Der er ingen tvivl om, at arbejdsmoralen er i top på holdet. Der var nogle taktiske ændringer, men spillerne var åbne og dygtige til at arbejde med de nye systemer. Det kræver tilvænning, og selvfølgelig er der ingen af os, der er tilfredse med, at vi scorede så få mål, pointerer Heinz Ehlers.

– Til gengæld skabte vi et hav af chancer, og vi kunne lige så godt have vundet 7-1 over Norge. Vi havde blandt andet tre breakaways, som vi brændte. Jeg mener, hvor meget større kan mulighederne så være? Mod Polen vadede vi også i chancer, men kunne bare ikke score, pointerer træneren.

– Kampen mod Østrig var lidt anderledes. Vi mødte et hold, der havde 14 VM-spillere med, mens vi havde to fra VM-truppen med. Vi tog kampen op fysisk mod et hold, der var store, stærke og aggressive. Mod Norge var vi også fysisk toneangivende, og det hæfter jeg mig i den grad ved, siger Heinz Ehlers.

Det bliver februar, før Danmark igen spiller landskamp, og det bliver i Østrig, hvor der igen bydes ind til firenationers-turnering mod værterne, Norge og Frankrig.