Dommerpåsætning

DIUs kontor påsætter automatisk dommere i følgende turneringer: Metal Ligaen, 1. division, U20+2, U17.1 og U15.1.

De sjællandske klubber skal være ekstra opmærksomme på, at DIUs kontor IKKE automatisk får besked omkring deres deltagelse i de skånske turneringer.

Klubber, der deltager med hold i en Skåne-turnering, skal derfor selv sende en liste over de kampe, der bliver spillet i Danmark, til Dorthe Nøhr på dnr@ishockey.dk.

Da de skånske klubber ikke er tilknyttet SportsAdmin, kan der IKKE foretages kampflytninger etc. via SportsAdmin; send i stedet information om kampflytninger mm. via mail til Dorthe Nøhr.

I Kvindeturneringen, 2. division herrer, Old Boys, U17.2, U 15.2 samt U13 og yngre rækker kan man bestille breddedommere mod separat betaling hos Dorthe Nøhr på dnr@ishockey.dk eller 2016 7253. Det samme gælder i trænings- og stævnekampe. Husk at bestille breddedommere i god tid til disse kampe!

Bemærk, at den arrangerende forening skal stille med uddannede dommere i turneringskampe, som DIU ikke påsætter dommere til, fx U 17.2 og U13.

Med ‘uddannede dommere’ menes, at dommeren som minimum skal have bestået et begynderdommerkursus.

Hvis der ikke er påført en uddannet dommer på kamprapporten for kampen, skal arrangerende forening betale en afgift til DIU på 300 kr. pr. kamp. Afgiften går til uddannelse af begynderdommere og andre dommerudviklingsaktiviteter.

Begynderdommerkursus arrangeres af DIU. Henvendelse til Dorthe Nøhr.

Dommerpåsætningen i forbindelse med de danske turneringskampe vil kunne ses under punktet Turneringer og den aktuelle kamp.

Til alle træningskampe skal afregnes kontant med dommerne. Dette sker senest i pausen mellem 1. og 2. periode. Enkelte andre kampe vil også skulle afregnes kontant – disse aftales mellem DIU’s kontor og klubben.