Når Dansk Ishockey Award næste fredag løber af stablen i Cirkusbygningen i København er der i alt 15 priser, der skal uddeles. DU kan som læser være med til at afgøre seks af priserne, for der kan nemlig stemmes via TV2 Sportens hjemmeside i følgende kategorier: 

Årets målmand:
Frederik Andersen, Simon Nielsen, Sebastian Dahm
Årets back:
Philip Larsen, Emil Kristensen, Jesper B. Jensen
Årets angriber:
Mikkel Bødker, Frans Nielsen, Lars Eller
Årets VM-spiller:
Philip Larsen, Patrick Bjorkstrand, Jesper B. Jensen
Årets supporterklub:
Rungsted Ishockey Support, Pirates Support, SønderjyskE Ishockey Support
Årets træner:
Dan Ceman, Todd Bjorkstrand, Heinz Ehlers
Fire dommere er udvalgt til at kæmpe BT’s Gyldne Fløjte: Jacob Grumsen, Jan Bigum, Thomas Lassen og Thomas Andersen. Alle ligadommere og ligadommerbedømmere, sportsjournalist Peter Fredberg, samt Kent Kølvig og Kim Pedersen fra DIU har hver en stemme i afstemingen om, hvem der skal have den gyldne fløjte i 2014.
HELLE-prisen, som går til en person, der har leveret en stor arbejdsindsats i dansk ishockey over en lang årrække og DIU’s Hall of Fame har ikke nogen nominerede, men komitéen bestående af DIU’s ledelse og en række fagfolk har bestemt, hvilke personer, der får de ærefulde priser.
Josefine Persson, Michelle Weis eller Josefine Jakobsen kæmper om æren som årets bedste kvindelige ishockeyspiller.
I kategorien årets (moder)klub er AaB Ishockey, Herning IK og Rødovre S&IK nomineret.
I kategorien årets LØVE-klub – altså den klub, der gør mest for de mindste – er Rungsted IK, IK Aarhus og Vojens IK nomineret.
Thomas Madsen (Rødovre), Claus Jensen (Vojens IK) og René Bech (Frederikshavn) er nomineret til årets ungdomstræner.
Endelig er årets spiller og årets talent i Metal Ligaen til udvælgelse:
Lasse Lassen, Thomas Spelling og Kasper Degn er nomineret som årets spiller i Metal Ligaen, mens George Sørensen, Emil Møller Rasmussen og Mikkel Aagaard har muligheden for at blive årets talent i Metal Ligaen.
Hvem der vinder ovenstående otte titler, afgøres af en jury bestående af Jan Karlsson, landstræner, Ulrik Larsen, sportschef, Flemming Green, udviklingschef, Peter Fredberg, journalist, Michael Søvsø, ligasiteredaktør, Anders Gjesing, Dansk Metal, Jimmy Bøjgaard, kommentator. Kvindelandsholdets ledelse med træner Denis Larsen i spidsen inddrages naturligvis også i kåringen af årets kvindelige ishockeyspiller.