Det danske seniorlandshold fik igen i dag afprøvet sig mod næsten stærkest mulige modstand på nuværende tidspunkt. Et tempofyldt, tungt slovakisk hold var modstanderen i Gigantium, hvor Danmark fulgte rigtig godt med i de to første perioder.

Faktisk bedre end i torsdags i Odense, hvor de danske løver tidligt i kampen blev løbet over ende af det bomstærke slovakiske mandskab, der er fyldt med spillere fra stærke ligaer som den tjekkiske Extraliga og KHL.

Dermed understregede Slovakiet, der formentlig også bliver forstærket op til VM, at det ikke bliver nogen nem modstander, når de to nationer snart tørner sammen ved VM i Köln.

Stillingen var 0-0 indtil begyndelsen af tredje periode, hvor Slovakiet slog til med to hurtige scoringer. Da Andrej Kudrna, en af Slovakiets bedste set over to kampe, scorede til 2-0, var der ikke mere gas i de danske løver.

Veteranen Morten Green, småskadet, sad igen over, men Daniel Nielsen altså er færdig med sæsonen på grund af en brækket pegefinger, som han pådrog sig torsdag.

Danmark spiller i den kommende uge to testkampe i Finland.