Det danske U16-landshold fik i dag has på Norge. De unge danskere vandt hele 5-0 over ærkerivalerne, og staben omkring holdet har sendt følgende rapport om kampen:

Efter nederlaget i går i sæsonpremieren, skulle vi have revanche i dag imod vores naboer fra Norge.
Første periode var en tæt affære, hvor der var chancer i begge ender. Vi sad især på første del af perioden, men et par udvisninger til os gjorde, at Norge kom bedre med som perioden skred frem. 0-0 efter 1. periode kunne begge hold se sig tilfreds med.

Kort inde i 2. periode kommer vi foran 1-0, da vi efter et blokeret skud får en break-away, som blev flot udnyttet. Herefter blev det 2-0, da en norsk udskiftningsfejl gav os 4 mod 1. Vi havde godt styr på nordmændene i 2. periode, og det viser skudstatikken også – 17:5 i dansk favør.

Med masser af ny selvtillid sprudlede de unge danske drenge i 3. periode. Allerede efter 20 sekunders spil kommer vi på 3-0, og herefter står der Danmark på det meste. En stærk periode og en flot indsats hele vejen igennem blev krydret med yderligere to scoringer i 3. periode og dermed slutresultatet 5-0.

Skudstatistik:
Danmark: 41
Norge: 16

Danske målscorere:
Jonas Røndbjerg
Lucas Andersen (Oliver Reuter)
Lucas Andersen (Mads Iversen, Andreas Grundtvig)
Jonas Røndbjerg (Lucas Andersen)
Oliver Reuter (Christoffer Gath)