Så er der ikke længe til!

De danske ishockeyløvinder spiller om en halv time en uhyre vigtig kamp mod oprykkerne fra Ungarn.

En sejr i dag, og Danmark kan i første omgang – med stor sikkerhed – spille sig fra nedrykning og tage en kærkommen revanche for 0-3-nederlaget mod Japan forleden.

– Desværre gik de få chancer vi havde ikke ind, som vi håbede på mod japanerne.  Men igen en stor hol indsats og vi blokkede skud og holdt hovedet oppe og blev ved at tro på det, siger Filip Faurholm om kampen mod Japan.

Det var trods nederlaget en god investering i fremtiden for vores unge hold, og nu ved de hvilket tempo der kræves på øverste hylde i verden. Samtidig har vi masser af fart i benene videre i turneringen – også i dag mod Ungarn. Vi er klar til at krige for Dannebrog i dag.

Danmark begynder med Lisa Jensen på mål med Martine Terrida som backup.

Amanda Refsgaard, Amalie Andersen, Silke Glud, Nicoline Jensen og Lilli Pearl Friis-Hansen står i førstekæden, mens andenkæden består af følgende spillere: Malene Frandsen, Josephine Asperup, Julie Gregersen, Josephine Persson og Henriette Østergaard.

Tredjekæden: Jeanette Langsager, Linn Thomsen – Julie Jensen, Michele Brix, Maria Peters, mens Kristine Mellberg, Kirstine Eberhardt og Josefine Hansen udgør fjerdekæden.

Stream fra kampen kan tilkøbes her: