Danmarks Ishockey Union har den 13. februar 2015 udsendt følgende pressemeddelelse:

DIU har udpeget Enver Hansen til at stå i spidsen for Danmarks hidtil største sportsevent, VM i ishockey, som afvikles i København og Herning i maj 2018.

Enver Hansen har siden 2003 været direktør for ishockeyforbundet – den stilling overtages nu af forbundets sportschef, Ulrik Larsen.

Danmarks Ishockey Unions formand, Henrik Bach Nielsen, siger om valget af den advokatuddannede Enver Hansen til VM 2018-direktør:

‘I dansk ishockey har vi meget at takke Enver Hansen for. Under hans 11-årige ledelse af DIU har vi med bl.a. en tredobling af vores indtægter opbygget en solid økonomi, og Danmark har opnået en position i verdenstoppen af ishockeysporten, selv om vi kun har 4.500 spillere og 25 skøjtehaller. Vores talentudvikling er i verdensklasse – det dokumenteres allerede af, at Danmark er den nation der har produceret forholdsmæssigt flest spillere til NHL, verdens bedste ishockeyliga.

Så det er et oplagt valg for os at lade Enver Hansen styre endnu etstort, komplekst og vigtigt ledelsesprojekt, vores ishockey VM i 2018’.

Enver Hansens afløser som DIU-direktør bliver 44-årige Ulrik Larsen, som siden 2008 har været sportschef i DIU. Han har en baggrund fra bankverdenen og har erfaringer fra ishockeysporten som landsholdsspiller samt klubdirektør i Herning Blue Fox.

‘Også Ulrik Larsen var det naturlige valg for os som ny DIU-direktør’, siger Henrik Bach Nielsen. ’Ulrik har en både bred og dyb sportslig og kommerciel erfaring, og han har desuden haft mere end seks år i DIU, så han er fortrolig med vores problemstillinger og har opbygget et stort netværk blandt vores interne og eksterne samarbejdspartnere.’

VM i ishockey spilles over 17 dage i maj 2018 og får deltagelse af 16 nationer, incl. Danmark. Bag VM står udover DIU, Sport Event Denmark samt København og Herning.