Fredag 1. september blev det officielle billetsalg til ishockey VM 2018 sat i gang, og interessen for at opleve de danske ishockey-løver og resten af verdens bedste nationer er enorm. Mere end 75.000 billetter er der således allerede blevet solgt til kampene i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning.

CEO i Ishockey VM 2018 P/S, Enver Hansen, fortæller:

-Vi havde håbet på en god start på billetsalget, og det må man i den grad sige, at vi har fået. Rigtig mange sad klar ved tasterne, da salget gik i gang kl. 10.00 i fredags, og interessen har naturligvis samlet sig mest om de danske kampdage i Herning. Der er ikke 100 procent udsolgt endnu, men man skal nok til at være hurtig, hvis man skal opleve de danske drenge live. Kigger vi østpå er det især slutspilskampene samt Sverige og Ruslands kampe, der har været efterspørgsel på.

Herning og København slår Paris og Køln

Den store interesse understreges af at billetsalget på nuværende tidspunkt er et godt stykke foran det tilsvarende salg til VM i Køln og Paris, der blev afviklet tilbage i maj. Her lå billetsalget med udgangen af september på 68.000 solgte billetter til kampene i de to europæiske storbyer. Så med over 75.000 solgte billetter allerede i starten af september, lover det godt for opbakningen til Danmark og resten af verdenseliten til maj næste år.

Billetsalget fortsætter på Ticketmaster.dk og 2018.iihfworlds.com.