Vojens Ishockey Klub, som er ungdomsklub for SønderjyskE (SE), søger en udviklingstræner til vores ungdom og talentudvikling. Den rette træner vil indgå i et eksisterende team af trænere, og vil arbejde under direktion/i samarbejde med VIK’s cheftræner-sportschef-udviklingschef.

Vi søger en udviklingstræner, som får ansvaret for min 1-2 årgange og Talent klassen (7.-9. kl.). Hvis man har erfaring indenfor målmands træning, anses det som en fordel.

Jobbeskrivelse:

a. Planlægge og lede 1-2 årgange fysisk træning, is træning, samt kampe. (Hvilke årgange efter nærmere aftale med klubben).
b. Klubben kontakt mellem spillere, forældre og skolen for alle elever tilknyttet Talent klassen.
c. Planlægge og lede morgentræningen for Talent klassen.
d. Assistere morgentræningen når muligt for Haderslev Idrætsakademi.
e. Planlægge og lede/assistere morgentræningen for ungdomsskoleeleverne.

Vi forestiller os, at du er mellem 25-40 år. Vi forventer du har erfaring med ungdomshold og talentudvikling på højt niveau.

Vojens Ishockey Klub har et ønske om, at være den førende og foretrukne klub for talentudvikling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med vores ungdom. Vi er en meget ambitiøs klub, som ønsker at forbedre vores tilbud til vores unge atleter ved at tilføje endnu en dygtig og engageret træner.

I Vojens IK råder vi over Danmarks bedste faciliteter med 2 skøjtehaller og fyslokale.

Vi forestiller os kontrakten løber fra 15. august til 15. april, en 8 måneders aftale. Der vil være mulighed for at forny aftalen, hvis begge parter ønsker dette. Genforhandlinger skal påbegyndes 1. marts 2019.

Løn efter kvalifikationer og nærmere aftale.

Har du den rette profil, vilje og entusiasme, bedes du sende via e-mail din skriftlige ansøgning med relevant CV til sportschef.vik@gmail.com

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte sportschef Erik Petersen på telefon +45 5240 4598 eller på sportschef.vik@gmail.com

Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, så vi opfordrer til, at du sender din ansøgning snarest muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt. For den relevante ansøger, kan der forventes svar senest 15. marts.