Efter gårsdagens meddelelse om, at alle turneringer, foruden Metal Ligaen, indstilles med øjeblikkelig virkning, følger Danmarks Ishockey Union her op med mere information.

Først og fremmest ønsker vi at sende en særlig tak til alle de klubber, der var i fuld gang med planlægningen af et eller flere DIU-arrangementer. Vi ved, at der ligger et stort antal arbejdstimer i forberedelsen af disse.

Situationen er ærgerlig for alle spillere, ledere, dommere, forældre og tilskuere, der havde glædet sig til enten at deltage i eller følge en af turneringerne, men hensynet til samfundet vægter naturligvis højest. Beslutningen betyder også, at der ikke vil blive fundet vindere i nogen af de aflyste turneringer.

Vi opfordrer til, at alle overholder regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvorfor vi henstiller til, at hold hverken samles eller mødes uden for klubmiljøet i de kommende 14 dage. De kommunale haller vil ligeledes være lukkede i perioden.

I takt med at regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger ændres, vil vi følge op med nærmere vejledning til jer.

Tak for jeres store engagement i den nu forgangne sæson, og fordi I sammen på vegne af vores sport tager et samfundsansvar og følger de udmeldte retningslinjer.