Det danske U20-landshold er landet i Budapest, hvor nedtællingen til U20 Division IA-VM, der spilles i dagene 10.-16 december. Modstanderne er værtsnationen samt Østrig, Kasakhstan, Frankrig og Japan.

Danskerne tester formen i aften mod japanerne, og VM kommer ovenpå en november-turnering i Vojens, hvor både Østrig og Letlands U18’ere blev besejret, inden det blev til et 2-7-nederlag mod Norge, der har et par meget stærke årgange og er repræsenteret i VM’s Top Division i denne sæson.

– Det var faktisk en god turnering i Vojens. Drengene trænede godt og vi fik lært, hvordan fejl bliver straffet prompte på det her gode, internationale niveau, siger landstræner Jens Nielsen.

– Vi skal have arbejdet med at få de små fejl væk og spillet fem mand som en samlet enhed. Hvornår skal man tage chancen og gå ind og presse modstanderen, og hvornår vi ikke skal ”gå”, lyder det fra Nielsen.

Han har optimale betingelser i forhold til at få sit mandskab varmet op til turneringen og forberedelserne begynder altså i aften med matchen mod Japan.