Masser af god ishockey og masser af glade nordjyder, da Frederikshavn tog endnu en titel i weekenden. U20-gutterne fra det nordjyske fulgte op på White Hawks Final4-triumf og vandt DM-guldet efter dagens 3-0-sejr over Odense.

Det var kulminationen på en stor weekend for de unge White Hawks-knægte, der endte med at vinde samtlige tre kampe og dermed satte en tyk streg under sejren på en festlig weekend i Frederikshavn.

Fredag slog Frederikshavn Herning med 5-3 i åbningskampen, inden Rødovre slog Odense sikkert med 6-2. Fynboerne slog igen lørdag med en sejr over Herning, inden det der endte med at blive den moralske finale blev spillet foran hele 354 tilskuere i Nordjyske Bank Arena.

Christoffer Åkesson og Mikkel Hansen åbnede scoringen for Frederikshavn, inden Magnus Galby reducerede for Rødovre. Radim Piroutek (Frederikshavn) og Rinalds Vagals (Rødovre) scorede i tredje periode, inden kampen blev lukket i den absolutte slutfase. Igen ved Christoffer Åkesson, der dermed altså sikrede Frederikshavn det perfekte udgangspunkt inden søndag.

Her var tilskuertallet helt oppe på 754 til nordjydernes sejr mod Odense, og jublen var stor efter mål Mikkel Bertelsen (2) og Mark Izouski.

Rødovre sikrede sig sølvmedaljerne efterfølgende med 4-3 over Herning.

Stærk og velgennemført weekend af Frederikshavn og STORT tillykke til FIK med titlen, med Rødovres sølv og med Odenses bronze.