Danmarks U18-kvinder spiller i dag klokken 16 mod Tyskland, som er et af de store hold i turneringen med chance for at rykke op. Det er et komplet hold med mange årgang 98-spillere med store backer som kan skyde, og en af turneringens allerstørste profiler, angriberen Emily Nix, på holdet. Hun har allerede lavet fem point.

Danmark er for tredje kamp i træk klare underdogs. Alene på forberedelserne til turneringen har Tyskland muligheder, som de unge løvinder kun tør drømme om:

To store firedages camps med op til 40 spillere, to firenationers-turneringer blandt andet mod A-nationer i Moskva, og flere træningskampe mod blandt andet Schweiz og Østrig og de almindelige samlinger, som kører fra april til januar.

– Vores chance ligger i, at tyskerne er mentalt nede efter et dramatisk 1-3 nedelag til Japan i sidste runde, hvor deres oprykningschancer blev reduceret, siger den ene af to landstrænere, Bjørn Peters, fra Miskolc i Ungarn.

– Vi skal have pigerne klar fra start og vi må ikke være passive i forsvaret, som vi var mod Slovakiet forleden. Det vil holde tyskerne på få scoringer, og så ved man jo aldrig hvad der kan ske i slutningen af en ishockeykamp.

Danmark må desværre undvære Kaptajn Caroline Søndergaard i resten af turneringen. De næste 10 dage skal hun have armen i gips efter en håndledsskade.

– Med nu to bærende kræfter ude af turneringen, har pigerne lovet hinanden de alle skal bakke hinanden op, tage større ansvar, og så må vi spille vores chance i hver kamp, siger Bjørn Peters.

På mål:  Cassandra Repstock-Romme (Martine Terrida)
Backkæderne: 
Linn Thomsen, Emma Jensen
Emily Kristoffersen, Amalie Andersen
Laura Hvam, Amanda Refsgaard
Forwards:
Michelle Almquist, Julie Oksbjerg, Josephine Olin Sørensen
Sara Knudsen, Lilli Friis-Hansen, Maria Peters
Julie Henriksen, Sofia Borup, Signe Sass
Debbie Andersen