Så gælder det for det danske U18-landshold for kvinder, der i aften i dagens sene kamp skal op i en regulær knockoutkamp mod værterne fra Ungarn.

Vinderen bliver i Division I, mens taber i næste sæson skal tilbage i kvalifikationsspillet til Division I. Der forventes 300-400 tilskuere i Miskolc i aften, hvor de ungarske tilskuere formentlig disker op med stortromme og masser af stemning.

– Det bliver fantastisk for pigerne at prøve sådan nogle omgivelser, og vi skal bruge det positivt.  Vi er kommet ovenpå efter nederlaget mod Norge, og vi vil være perfekt forberedt til kampen i aften, siger den ene del af landstrænerduoen, Bjørn Peters – den anden er Ulf Werner – i telefonen fra Ungarn.

Begge hold har tabt de hidtidige fire kampe i turneringen, så på den måde er det vind eller forsvind. Dog stadig med Ungarn i favoritrollen.

– De har været med på det her plan i flere sæsoner end os og de har hjemmebane. Vi går ind som underdogs og med alt at vinde, siger Bjørn Peters.

Men danskerne har naturligvis en vinderchance. I træningskampen mod Ungarn op til kampen spillede de to hold helt lige – Ungarn vandt 4-2 – og det bliver en helt anderledes jævnbyrdig kamp i aften end de hidtidige danske kampe ved VM-turneringen.

– Vi skal nok få masser af chancer. Igen med vores udgangspunkt i en stærk defensiv zone og hurtige omstillinger. Så snart vi får chancen, skal vi angribe med masser af spillere, siger Bjørn Peters.

Danskerne er tidligt oppe i dag, der er morgentræning, video og hvile på programmet og dermed den helt perfekte opladning til den spændende match.