En strømafbrydelse, der betød, at pausen mellem første og anden periode varede halvanden time, satte sit præg på nattens kamp mellem Canada og Danmark ved U18-VM i Grand Forks.

På det tidspunkt havde Danmark stadig skabt et ret sensationelt resultat efter en første periode, der begyndte nøjagtig som Danmarks åbningskamp mod Slovakiet i går.

Efter blot 6:10 var stillingen nemlig 2-2, og Danmark var helt sensationelt kommet igen efter to hurtige canadiske mål. Først var det manden, der skulle ende med at score fire mål i kampen, Jordan Kyrou, der efter godt et minut bragte favoritterne foran, og kort efter scorede Beck Malenstyn Canadas andet mål. Det lignede en monsterafklapsning af Danmark.

Med de rød-hvide slog igen. Først serverede Daniel Nielsen en fin puck til Jacob Schmidt-Svejstrup, der reducerede med et fladt skud og kort efter scorede Joachim Blichfeldt i powerplay for de rød-hvide.

I de to sidste perioder scorede canadierne til gengæld hele otte gange og vandt skuddene i alt med hele 52-9. Der var ikke så meget at sige til det. Danmark var oppe mod overmagten, og Struzinskis drenge har nu en fortjent hviledag efter to hårde slag.