Det varer ikke længe, før det danske U18-landshold skal i kamp ved U18 VM, Division IA, der spilles i Bled i Slovenien. Danmark indleder turneringen mod Ungarn 7. april. Hele programmet for turneringen ses her: 

– Vi er lidt ramt af, at mange af vores spillere har sportslig succes rundt omkring i deres klubber. Reglen er, at klubberne skal frigive spillerne senest fire dage før VM går i gang. Derfor bliver de to træningskampe mod Norge og Tyskland med en række supplementsspillere fra U17-landsholdet, som får en ekstra uddannelse. Det er ikke optimale forhold, men vi må arbejde hårdt for at ramme formen frem mod den første VM-kamp mod Ungarn, siger landstræner Martin Struzinski, der stadig er optimist frem mod VM.

– Vi krydser fingre for, at de spillere, der kommer sent ind, er hurtige til at tilpasse sig. Og de kommer altså i kamptræning og fra matcher på højeste niveau. Det skal vi bruge positivt, tilføjer landstræneren.

Otte spillere flyver ind mandag eller tirsdag i næste uge og torsdag udtager Martin Struzinski den endelige trup, som består af tre målmænd og 20 markspillere.

De otte spillere er: Daniel Baastrup Andersen (Linköping), David Madsen og Jonas Røndbjerg (Växjö Lakers), William Rørth, Andreas Grundtvig, Frederik Kaels, Philip Schultz og Lucas Andersen (Rødovre).

Følgende trup drager på træningslejr til Bled i Slovenien, hvor VM også spilles:

Pos. # Name Shoots Club Team
GK Mads Søgård L Esbjerg
GK Albert Adamsen L Okanagan Eagles
GK Malte Jansen L Herning
D Christian Larsen L Odense
D Mads Iversen L Aalborg
D Malte Setkov L Malmø
D Jeppe Urup R AIK Stockholm
D Oliver Jessen L Vojens
D Mikkel Hansen L Hvidovre
D Max Vilstrup Olesen L Herlev
FW Albert Praem L Olufstrøm
FW Kristian Kragh L Herning
FW Jacob Wittendorf R Vojens
FW Asger Pedersen R Odense
FW Emil Marcussen L Aalborg
FW Oliver Kjær L Esbjerg
FW Søren Dietz-Larsen R Oskarshamn
FW Peter Larsen L HC Letci Letnany
FW Gustav Green L Rungsted
FW Lucas Bach Nielsen R Zug
FW Oliver Reuter L Gentofte
FW Christoffer Gath L Herlev
FW Marcus Nissen L Herning