Det var slet ikke så dumt endda, hvad U18-landsholdet fik leveret i kampene i Füssen mod Tyskland og Slovakiet. Det var tre kampe på tre dage, så det var måske ganske naturligt, at der ikke var mere krudt i benene på de unge danskere til den sidste kamp mod Slovakiet. De to første matcher mod Tyskland var begge uhyre jævnbyrdige.

Tyskland-Danmark 4-2
Første kamp endte 4-2 i tysk favør. De to danske målscorere var Tobias Ebener og Tristan Petersen. Landstræner Flemming Green om kampen:

– Vi var et stolpeskud i sidste minut fra at komme på 3-3 mod et stærkt tysk hold, så vi kan virkelig være tilfredse med vores indsats. Der var perioder, hvor vi hang lidt for meget i egen zone og også sekvenser, hvor vi forsøgte at spille lidt for “fint” i opspillet, men gennemgående en god indsats, siger han.

Tyskland-Danmark 1-0 (1-0,0-0,0-0)
Tyskland scorede et tidligt mål i U18-landskampen i Füssen sent på eftermiddagen og det blev det eneste mål i en “rigtig god ishockeykamp”, som landstræner Flemming Green fortæller i telefonen fra det tyske.
– Jeg må virkelig rose gutterne for en stærk indsats mod en A-nation som Tyskland. Vi havde aftalt at lægge et niveau på i forhold til kampen i går, og den aftale blev overholdt til punkt og prikke. Jeg synes, vi var det bedste hold på isen i dag og gutterne bød virkelig ind på aftalerne og systemerne, siger Flemming Green.

Danmark-Slovakiet 1-6 (0-2,0-3,1-1)
Danmark kom med to kampe i benene før mødet med Slovakiet, der kom med status som A-nation, en yderst talentfuld årgang og friske ben. De unge danskere fik en lussing på 1-6 med Daniel Olsson som den enlige målscorer. Hans mål kom først i slutfasen, da slovakkerne allerede havde scoret seks gange. Periodecifrene blev 2-0, 3-0 og 1-1 og danskerne kan nu vende næsen hjem efter tre kampe med yderst kvalificeret modstand. To gange var det tæt på gevinst mod Tyskland og så altså dagens nederlag mod slovakkerne.