U18-landsholdet på tur i Tyskland i november, hvor det blev til tre nederlag.

Flemming Greens tabte tropper tabte  2-4 til Tyskland i opvarmningskampen til tre-nationers-turneringen- 5De danske målscorere var Tristan Petersen, der åbnede med 1-0-målet, mens Tobias Ebener scorede til 2-3 for Danmark i Füssen.

I første kamp i turneringen tabte Danmark 0-1 mod de samme tyskere i en “rigtig god ishockeykamp”, som landstræner Flemming Green sagde, da han gjorde status:

– Jeg må virkelig rose gutterne for en stærk indsats mod en A-nation som Tyskland. Vi havde aftalt at lægge et niveau på i forhold til kampen i går (Danmark tabte 2-4), og den aftale blev overholdt til punkt og prikke. Jeg synes, vi var det bedste hold på isen i dag og gutterne bød virkelig ind på aftalerne og systemerne, siger Flemming Green.

Den sidste kamp bød på et nederlag mod Slovakiet, der kom med status som A-nation.

De unge danskere fik en lussing på 1-6 med Daniel Olsson som den enlige målscorer. Hans mål kom først i slutfasen, da slovakkerne allerede havde scoret seks gange. Periodecifrene blev 2-0, 3-0 og 1-1 og danskerne kunne vende næsen hjem efter tre kampe med yderst kvalificeret modstand. To gange var det tæt på gevinst mod Tyskland og så altså et nederlag mod slovakkerne.