U18-landsholdet vandt i går 3-2 over Norge i den tredje kamp ved U18-VM i Bled, Slovenien.

Men i morgen er det nordmændene, som Danmark skal håbe på i Norges kamp mod Frankrig, for skal Danmark rykke op, kræver det nemlig, at de indtil nu stærkt spillende franskmænd begynder at smide point.

Det var trioen Lucas Andersen, Jonas Røndbjerg, Andreas Grundtvig, der stod for Danmarks to første mål i dagens kamp mod Norge, hvor de rød-hvide førte 2-0 mod rivalerne.

Nordmændene reducerede i anden periode, men danskerne slog igen i slutningen af perioden, hvor Lucas Andersen og Jakob Wittendorf assisterede Gustav Green til 3-1-scoringen.

En norsk reducering i slutfasen skabte en smule rystelser på det danske hold, men ikke mere end at Mads Søgaard i buret kunne holde sejren hjem.

Allerede klokken 13 i dag går det løs igen, og det er virkelig en nøglekamp for Danmark mod Kasakhstan, der med en sejr virkelig kan spille sig ind i oprykningsræset.

Det samme kan Danmark – og Norge i øvrigt også mod Frankrig i den sene kamp – så der er stadig alt i spil for Martin Struzinskis tropper, der dog også kan være færdige i morgen.

Hvis Danmark vinder og Frankrig samtidig slår Norge i ordinær tid, kan franskmændene ikke længere indhentes og vil sikre sig noget, der ligner en sensationel oprykning.

Lad os se, hvad franskmændene er gjort af. Danmark lurer i baghjulet.