Det danske U18-landshold var på plads til den afsluttende kamp mod Tyskland ved turneringen i Füssen. U18’erne bragte sig nemlig foran 1-0 ved Kristian Berlin i det 14. minut i kampen mod de tyske værter, men nøjagtig som i går mod Slovakiet lykkedes det ikke for danskerne at holde fast ved føringen.

Tyskerne scorede to gange på 33 sekunder i anden periode, og kom tyskerne foran med 2-1. I tredje periode scorede Tyskland en enkelt gang mere, inden Victor Cubars reducerede i powerplay i slutfasen. Slutresultat 3-2 Tyskland. Dermed en enkelt sejr og to nederlag i tre tætte kampe for Martin Struzinskis mandskab.

– Vi havde desværre ikke evnerne og kræfterne til at vinde i dag. Vi kæmpede bravt, men med for dårlig kvalitet og puckomgang. Dog hæfter vi os ved, at vi spillede tre tætte kampe mod rigtige gode modstandere, hvor alle ydede deres maksimum. Vi noterer os ligeledes, at vi havde skiftet 11 mand ud i forhold til kampene mod Frankrig tidligere på sæsonen, og de tre U17-målmænd alle stod fornuftige kampe, siger landstræner Martin Struzinski fra Tyskland.

Danmark sluttede treer i turneringen efter Tyskland og Slovakiet, men placerede sig foran Hviderusland.