Det kvindelige danske U18-landshold har kurs mod næste sæsons Division IA.

Foreløbig er det blevet til fire sejre og maksimumpoint 12 efter dagens stensikre 9-1-sejr over Australien. Fulgte man den udmærkede transmission på Slaskie TV’s streaming kunne man se et beslutsomt dansk hold, der skulle ind og score pligtsejren over modstanderne fra “Down Under”.

Inden Australien overhovedet havde scoret mål, havde danskerne scoret fem gange og dermed afgjort kampen i en fart. Herligt.

Selv om der blev skruet lidt ned for intensiteten i de sidste to perioder, fortsatte det danske raid mod det australske mål i det meste af kampen.

– Vi kom godt fra start og pigerne leverede, hvad vi havde aftalt. Vi satte os på kampen fra start og fik det hurtigt afgjort som håbet. Alle fik spilletid, og vi kom fra kampen uden skader, lyder det fra landstrænerteamet i Polen.

Danmark endte med at vinde skudstatistikken med hele 50-11.

Julie Oksbjerg blev dansk topscorer og hattrickhelt med tre mål og en assist. Sofie Dahl scorede to gange, mens Amanda Refsgaard, Mille Sørensen, Sofie Damgaard og Signe Jensen.

I morgen eftermiddag gælder det oprykningen. Danmark spiller mod Frankrig klokken 16:30 og det nøjagtige udgangspunkt kendes, når franskmændene har mødt Polen i eftermiddagens kamp i Katowice.

Julie Henriksen blev kampens danske spiller.