Det danske U18-landshold for kvinder tabte i går 1-2 til det svenske Region Syd-hold og allerede klokken 14 i dag var de to hold i aktion i Angered ved Göteborg. Den kamp slap svenskerne bedst ud af og vandt med sikre 7-2 over de danske gæster. En hård match for de unge rød-hvide spillere, der ellers kæmpede hårdt mod den svenske overmagt.

“Region Syd” vandt kampen med hele 7-2, og danskerne kom først på tavlen ved stillingen 5-0 til de svenske værter. Lilli Pearl Friis-Hansen og Signe Sass fik leveret par reduceringer i det 51. og 54. minut, inden svenskerne igen scorede to gange.

– Det var lidt en offday her i Sverige. Vi var ikke klar fra start, og alt for mange udvisninger gav fokus på dommeren i stedet for på kampen. Vi fik dog set alle spillere i funktion og har besluttet os for de spillere, der skal med til VM i Polen i januar, siger landstræner Bjørn Peters.

– Vi glæder os nu til Polen, hvor vi i de fleste kampe vil have mere puck og ro til opspil. Det vil helt klart være en fordel for en del af vores unge spillere, lyder facit fra landstræneren.