De danske U18-herrer får hjemmebane i Frederikshavn, når holdet i april 2024 spiller Division IA-VM. De sidste brikker er faldet på plads, og dermed bliver Danmarks nordligste ishockeyby endnu engang værtsby for et rødt-hvidt ishockeyhold.

Det var også Frederikshavn, der lagde is til Danmarks kampe, da kvindelandsholdet var på hjemmebane ved VM i august 2022.

For nylig har byen også været vært for en stor del af kvindernes VM i håndbold, og nu gælder det altså Division IA-VM for U18-herrer.

Jeg er glad og stolt over, at Frederikshavn Kommune igen skal lægge vært for nogle af ishockeysportens bedste udøvere. Vi ved, at det smitter af flere steder i kommunen, siger borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen.

– Frederikshavn har en ”sikker hånd”, når det gælder afvikling af internationale sportsbegivenheder, og vi glæder os til endnu en ishockeyfest, når vores U18-herrer skal have hjemmebane i Danmarks nordligste ishockeyby. Vi var meget tilfredse med afviklingen af kvindernes VM i 2022, og vi bliver mindst lige så tilfredse med den kommende event, siger Henrik Bach Nielsen, formand for Danmarks Ishockey Union.

Danmark og Frederikshavn får besøg af Tyskland, Japan, Ungarn, Ukraine og Østrig, når det går løs i dagene 14.-20. april 2024.