Landstræner Olaf Eller var for første gang i spidsen for U18-årgangen, som han i aftes tog til sæsonpremiere i Ørestaden mod Frankrig. Det blev til en sikker dansk 6-3-sejr, men danskerne skulle lige overkomme en første periode, hvor gæsternes målmand “stod som et fantom” ifølge Olaf Eller.

– Vi vandt skudstatistikken 18-5, men var ikke skarpe nok foran målene. Men vi sad på det meste af kampen, og jeg er glad for, at alle fire kæder lavede mål. Nogle af dem var endda rigtig gode, siger Olaf Eller.

– Jeg glæder mig igen over, at spillernes kondition er forbedret i forhold til Metal Campen i Vojens tidligere på sæsonen. Det bekræfter min tese om, at ikke alle spillere kom lige velforberedt til Vojens i juli, siger han.

I aften spiller Danmark og Frankrig igen med kampstart 20:00 i Ørestaden.

– Vores forsvar og kommunikation skal forbedres. Pasningsspillet var ok, men kan blive skarpere i dag – og vi vil gerne præstere endnu bedre i aften, siger Olaf Eller.

Frederik Søgaard begynder i mål i aften med Frederik Dichow som backup. Alle tre målmænd har været skarpe i denne første del af sæsonen og får en kamp hver i løbet af weekenden. Christian Elmose tager plads på tribunen.

Jonathan Brinkmann rejser med Aalborg Pirates til Fife og Manchester i weekenden, og han erstattes af Jonas Torbensen i førstekæde, mens Magnus Galby og Sebastian Hersbo går ind i fjerdekæden. Sidstnævnte erstatter Benjamin Åkesson.

Andreas Holzmann, Lucas Rasmussen – Maksim Popovic, Jonas Torbensen, Mikkel Jensen
Anton Hansen, Nikolai Nielsen – Christian Thunbo, Mathias Hansen, Christian Dreier
Jeppe Pyndt, Kasper Diederichsen – Lasse Laumand, Anders Biel, Mathias Møller
Mikkel Eksing, Sebastian Hersbo – Nicolai Andersen, Magnus Galby, Victor Lodahl (Alberto Pison)