Målmand Louis Ingvordsen kom virkelig på arbejde fredag, da det danske U17-landshold mødte Rögles kombinerede U18/U20-mandskab i Rødovre Centrum Arena. Svenskerne tog godt fat i kampen fra første minut, men Louis Ingvordsen tog alt, hvad der kom – og det var ganske meget.

Først lige over den halve time fik svenskerne hul på bylden og fortsatte med at være overlegne i kampen i Rødovre.

Rögle førte kun med 1-0 inden tredje periode, men scorede altså en håndfuld mål i de sidste 20 minutter, så det endte med 6-0 i svensk favør.

Efter den kamp sagde træner Micke Hammarström til ishockey.dk:

– Ingen tvivl om, at vi var overmatchet mod et stærkt Rögle-hold, der spiller på topplan i Sverige. For os var det stærkt, at vi overhovedet fik lov at spille de her kampe, så vi kommer bedre forberedt til turneringen i Füssen i februar, hvor vi som altid møder Tyskland, Schweiz og Slovakiet.

– Vi fik nu en udmærket mulighed til virkelig at træne vores defensive fundament og positioner i egen zone og vi var meget tilfreds med at vi i to perioder lykkedes holde kampen målmæssigt jævn, med en god defensiv og et udmærket målmandsspil af Louis Ingvordsen.
– Der er dog ingen som helst tvivl om, at vi mødte et Rögle-hold som med spillere et- til to år ældre end vores egne spillere var bedre i alle facetter:  Tempo, spillemæssigt, fysisk og individuelt teknisk. De sad på hele kampen fra start til slut og ejede pucken og spillet. Vi lykkedes kun med at skabe en håndfuld halve chancer i løbet af kampen. I tredje periode orkede vi ikke mere at holde modstanderne på ydersiden og tabte vores positioner, siger landstræneren, der roser holdet for at kæmpe hårdt hele kampen igennem.
Alle fire kæder blev brugt i alle situationer, forklarer han.

Lørdagens kamp blev mindst lige så vanskelig. Her kom svenskerne tidligt på tavlene, og der var igen pres på den danske defensiv. Rögle BK-juniorerne endte med med at vinde 9-0 i Rødovre.