Kamprapporten sagde 750 tilskuere, og de fleste af dem kunne juble over, at Rødovre sidst på eftermiddagen vandt DM-guld for U17-mandskaber.

Rødovre-gutterne vandt den sidste kamp i turneringen med sikre 5-1 over Aalborg og Rødovre Centrum Arena kunne derefter eksplodere i jubel. Hjemmeholdet sluttede med otte point for tre kampe og afviste dermed udfordringen fra Herning (sølv), Vojens (bronze) og Aalborg, der endte som nummer fire i turneringen.

Aalborg kunne faktisk have taget guldet med en sejr i den sidste kamp i turneringen mod hjemmeholdet, men gav Rødovre lov at score to mål i undertal ved Sebastian Uldal og Marcus Almquist.

Aalborg fik reduceret ved Tobias Harstad inden første pause, men kunne ikke stoppe Rødovre, der scorede tre gange i anden periode.

Malthe Kring Andersen, Alex Haunstoft og Marcus Almquist scorede for hjemmeholdet, der lukkede og slukkede festen og kørte den hjem fra spids i tredje periode.

Marcus Almquist, Kasper Larsen og Gustav Lund Jensen (8,7 og 6 point) sørgede for, at Rødovre satte sig på top 3 på topscorerlisten.

Anton Lisberg (Herning), Kasper Larsen (Rødovre) og Marcus Almquist (Rødovre) blev kåret til henholdsvis bedste målmand, back og angriber ved et velgennemført arrangement i Rødovre.