Det danske U16-landshold tabte alle kampe ved sæsonens første turnering i Schweiz, men med lidt mere træning og sæson i benene, synes det at rulle den rette vej for det yngste landshold, der er trænet af Daniel Rasmussen.

Gårdagens sejr på 5-1 over Frankrig blev i dag fulgt op af en 3-2-sejr over Norge.

Danskerne førte 2-0 efter første periode på mål af Lukas Bach Nielsen og Lasse Mortensen. Det blev startskuddet til en højdramatisk midtperiode, hvor Norge først fik reduceret til 1-2.

Men midt i perioden scorede Oliver True til 3-1. Norges reducering blev kampens sidste mål.

Dermed ligger danskerne rigtig godt til at vinde turneringen inden morgendagens afsluttende kamp mod Letland, der vandt over Frankrig i dagens anden kamp.

– Det var sæsonens bedste kamp. Vi spillede rigtig godt i de første 15 minutter ud fra den gameplan, vi havde lagt. I anden periode bøvlede vi og hang lidt efter, men fik heldigvis scoret et enkelt mål.

– I tredje periode kørte vi tiden godt ned og fik lukket godt af på returene. Selvfølgelig kom vi lidt under pres til sidst, men gennemgående var det en god og solid kamp, siger U16-landsholdets assisterende træner Jan Jensen.

– Vi fik bygget lidt på og mødte en bedre modstander end Frankrig i går. Vi skøjtede mere end i går, og drengene gav sig hundrede procent. Det var planen at spille enkelt og simpelt og ikke lave for mange turnovers, for nordmændene var dygtige i den fase i deres første kamp mod Letland. Drengene skal have ros for, at den del af spillet blev udført godt, siger han.

Danmark møder Letland i morgen eftermiddag i sæsonens sidste kamp.