Rødovres Marcus Almquist scorede hele syv mål i to finalekampe mod Hvidovre om SM, og han sikrede dermed Rødovre det sjællandske mesterskab i en god finaleserie over to kampe. Hvidovre vandt den første 4-3 på hjemmebane, Rødovre slog tilbage igen og vandt 7-1 i returen og derefter skulle det hele afgøres i sudden, hvor Marcus Almquist scorede det afgørende mål.

I kampen om tredjepladsen vandt Gentofte Stars med suveræne 4-0 og 7-1 over Rungsted og kvalificerede sig dermed til DM-turneringen, der spilles i weekenden i Herning.

På vestsiden vandt Herning grundserien og skulle spille finale mod Aalborg i en serie også over to kampe. Midtjyderne tog til Aalborg og vandt med sikre 4-1, men havde mere besvær med nordjyderne på hjemmebane.

Den kamp endte 2-2 med Tobias Pedersen, som knægten, der sikrede Herning 2-2-målet i powerplay og dermed kunne de blå gule fejre endnu en triumf på ungdomsplan.

I playoffmatchen om den sidste DM-plads var der ingen tvivl: Vojens vandt stensikkert to kampe over Odense og tog dermed den sidste plads i Herning i den kommende weekend, hvor seks hold spiller alle mod alle.