Herning Ishockey Klub var værter for hele 8 hold og i alt 28 kampe, som kun blev afbrudt af Metal Ligaens semifinale 5 fredag aften.

En velorganiseret weekend der samtidig bød på mange lige kampe, og hold der skiftevis slog hinanden på kryds og tværs, endte ud i en finale, hvor Rødovre skulle besejre Vojens i ordinær tid for at vinde mesterskabet.

Ingen hold var gået igennem turneringen med maksimumpoint, hvilket sportsligt var fint. Alligevel bejlede reelt kun 3 klubber til metallet, men rækkefølgen inden de sidste par kampe var åben.

Stillingen inden sidste kamp var AaB 16 med point, Hvidovre 15 og Rødovre 14 point. Vojens derimod havde mindre at spille for, da de maksimalt kunne rykke op på en 4. plads forbi Herning, hvis de kunne slå Rødovre og samtidig sende guldet til Aalborg

Det gik dog ikke sådan. Rødovre var for stærke i den sidste kamp, og en føring på 3-0 gav et signal om, at københavnerne ville køre sejren hjem.

Vojens kom dog lidt tilbage i kampen, men måtte strække våben mod slutningen af 2. periode, og kampen endte med en suveræn sejr på 8-3 til Rødovre, der fortjent kunne fejre det andet DM på samme dag, da klubbens U17-hold tidligere på eftermiddagen også blev dansk mester.

Kåringen af bedste spillere blev krydret af et sponsorat fra IBF Betonvarer, der forærede bedste målmand, bedste back og bedste forward en Lenovo tablet til en værdi på over 1.000 kr. Flot gestus, som skærpede spillernes interesse for kåringen.

Nomineringerne endte således:

Bedste målmand – Louis Ingvordsen, HVIK
Bedste back – Anders Larsen, AaB
Bedste forward – Marcus Almquist, RSIK

Tillykke til Rødovre, der altså snuppede guldet, imens sølvmedaljerne gik til Aalborg og Hvidovre besatte 3. pladsen.