A-landsholdet vendte og vandt 3-2 over Letland i Herning. Stærkt comeback! Se mere her:

Kvindelandsholdet havde tre gode kampe mod Norge. Gæsterne vandt serien 2-1. Den sidste kamp forløb således:

Det danske kvindelandshold spillede i dag i Frederikshavn den tredje kamp mod Norge i forberedelsesfasen frem mod Division IA-VM senere på sæsonen.

Som ventet var det tre jævnbyrdige kampe, og gæsterne fra Norge vandt serien med 2-1. Nordmændene vandt torsdagens kamp 3-2 i overtid, mens det blev 3-1 til Danmark fredag aften.

I dag skulle de to hold tidligt i aktion, Amalie Joa var tilbage i det danske bur, og det blev tæt helt til slut. Kampen var kun et par minutter fra at gå i overtid, da Line Bialik Øien scorede Norges 3-2-kasse.

Tidligt i kampen havde Andrine Furuland bragt nordmændene på 1-0, men Josefine Persson, assisteret af Malene Frandsen, fik hurtigt bragt balance i sagerne. Men inden danskerne kunne nå at se sig om, var Norge igen foran. 2-1 efter et kvarters tid og stillingen efter første periode.

Danmark fik udlignet i de midterste 20 minutter. Det var lidt over halvvejsmærket, og det var Josephine Asperup, der blev assisteret af Michele Brix og Mia Bau. Det var i øvrigt Danmarks andet mål i powerplay.

Men Norge snuppede altså den sidste scoring og det sidste ord i serien i Frederikshavn. De to hold mødes igen til Division IA-VM.

U18-landsholdet var ude i et regulært straffemarathon mod Letland – og vandt!

Letland og Danmark mødes ved et uhyre stærkt Division IA-VM for U18-landshold senere på sæsonen, og det bliver med garanti en højdramatisk affære.

I dag tog de to nationer forskud på løjerne, og det endte med en sejr til Danmark på 2-1 efter en gigantisk straffeslagskonkurrence, der talte hele 10 straffeslag til hvert hold. Til sidst blev Rungsteds William Nistrup matchvinder og sikrede dermed Danmark den anden sejr i tre kampe.

Frederik Kaels scorede det enlige mål i den ordinære spilletid efter syv minutter, og den føring holdt dybt ind i kampen. Letterne udlignede i det 54. minut.

Derefter gik de to hold ud i en målløs overtid og ramte altså derefter straffeslagene.

Norge slog Østrig, rykkede op på tredjepladsen og sikrede Danmark andenpladsen.

Norge er ligeledes med ved det kommende Division IA-VM, mens Østrig er en etage lavere i VM-hierarkiet.

U17-landsholdet slog Tyskland i Füssen. Stærkt!

U17-landsholdet har spillet en fin turnering i Füssen i det sydtyske, og leveret varen trods to nederlag mod Slovakiet og Schweiz.

I dag vendte lykken mod værtsnationen, hvor det lykkedes at vende en tysk 2-1-føring til en sejr på 4-2. Herlig præstation af Mikael Hammarströms tropper.

Første mål blev sat ind af Christian Dreier i slutningen af første periode, men tyskerne nåede at udligne inden pausen. Værterne bragte sig på 2-1 tidligt i anden periode, men fra det 34. til det 44. minut eksploderede de unge danskere med tre kasser.

Alberto Pison udlignede, Simon Schleicher scorede til 3-2 for Danmark og efter tre kvarter scorede Mathias B. Hansen kampens sidste mål.

Flot resultat af Danmark, dermed sluttede som nummer tre i turneringen, der blev vundet suverænt af Schweiz.

– Dejligt for drengene at afslutte med en sejr og få tredjepladsen med hjem. Det havde holdet fortjent. Vi plejer altid at have problemer med tyskerne og deres transatlantiske med puck dump og pres på vores backer. På tredjedagen plejer det heller aldrig at være velspillet, eftersom spillerne er trætte – både fysisk og mentalt – efter en hård uge, siger landstræner Mikael Hammarström.

– Det blev som forventet en “battle” derude og ud fra “simpelt er godt”-opskriften fik vi scoret to af fire mål på hårdt arbejde inde foran mål. Godt for Mathias B. Hansen at få scoret sit første landsholdsmål, assisteret af Victor Lodahl og Lasse Laumand – tre af vores meget hårdtarbejdende forwards gennem hele turneringen, tilføjer den svenske træner.

– Med føring på 4-2 og powerplayspil med seks minutter tilbage af kampen, bød vi faktisk tyskerne på deres bedste scoringschancer i hele perioden. Vores målmand Frederik Dichow kom heldigvis op med nogle gode redninger, og vi kunne lukke kampen. Vi glæder os til at sende de her dygtige, hårdtarbejdende spillere videre i systemet. De har gode muligheder for at komme med på U18-landsholdet og i VM-spil for første gang i den kommende sæson, lyder det rosende fra Mikael Hammarström.