Tre U18-landskampe, tre nederlag i Rødovre Centrum Arena i december:

U18-LANDSHOLDET  TABTE MOD SLOVAKIET. Det danske U18-landshold havde særdeles kompetent modstand i dag, hvor Slovakiet var på besøg i Rødovre Centrum Arena.

Slovakkerne vandt med 5-1 over de danske værter, der fik noteret Philip Rubin som målscorer. Han scorede til 1-2 for Danmark i powerplay i slutningen af første periode, men derefter var der altså lukket ned fra slovakkernes side.

1-7 MOD UNGARN: Udvisninger kostede dyrt for U18-landsholdet

Efter to tætte periode mellem Danmark og Ungarn blev de unge danskere straffet hårdt for mange udvisninger i tredje periode, hvor gæsterne scorede hele fem gange. Fire af de ungarske mål blev sat ind i powerplay på en dag, hvor danskerne ramte hele 10 tominutters-udvisninger og en enkelt fem minutters-udvisning i slutfasen.

Dermed endte Ungarn med at vinde hele 7-1 over de rød-hvide, der har en enkelt chance for revanche.

Det enlige danske mål blev såmænd også scoret i powerplay. Felix Kruse var målscorer assisteret af Mathias Kløve og Tobias Ebener.

U18-LANDSHOLDET (HERRER) tabte 3-6 til Norge

Så sluttede turneringen i Rødovre for U18-herrerne og det skete med et nederlag på 3-6 mod de nordiske rivaler fra Norge. Det betyder, at nordmændene vandt turneringen, mens de danske løver endte på en fjerdeplads.

Danmark fik en tidlig scoring ved Lukas Riis Bach, og i det 8. minut scorede Tristan Petersen til 2-1 for de rød-hvide. Men frem mod det 31. minut satte Norge fire mål på stribe, inden det lykkedes for Danmark at reducere. Mathias Ingemann Larsen satte 3-5-målet for de rød-hvide, nordmændene satte det sidste mål i slutperioden.

God skarp modstand til danskerne, der har masser at arbejde med frem mod Division IA-VM i april.