Det danske U20-landshold tog en fin og flot turneringsejr i Østrig, hvor det blev til sejre mod Ungarn og Østrig og derefter et nederlag til et ungt lettisk hold, der til gengæld blev skudt ned med hele 42-19 i skudstatistikken.

Danmark-Ungarn 3-2 (0-2,1-0,2-0)
Med to mål i slutfasen vendte Danmark bøtten og gik fra 0-2 til 3-2. Marius Kring Andersen udlignede for danskerne med fem minutter igen og to minutter senere gjorde Victor Sand det til 3-2 for de rød-hvide. Sebastian Maddock Rasmussen var første danske målscorer tidligt i anden periode.
Landstræner Jens Nielsen var tilfreds med resultatet, men spillet kunne have været bedre, lyder det fra Nielsen.
– Vi kom ikke rigtig op i vores niveau i de to første periode, men spillede en god tredje periode, som vi vandt kampen på. Vi skulle formentlig lige vænne os til tempoet, som blev bedre og bedre som kampen skred frem, sagde han

Østrig-Danmark 1-2 (1-1,0-1,0-0)
Østrigerne er A-nation – nok på lånt tid – men alligevel var det en ganske meriterende og opløftende sejr for Jens Nielsens tropper, der igen viste høj moral ved at vende kampen, nøjagtig som i premieren mod Ungarn. Danmark kom bagud 0-1 efter seks minutter, men slog igen med en hurtig udligning ved Jonas Krabbe Christensen. I anden periode satte Hjalte Thomsen 2-1-målet i det 25. minut. Derefter holdt danskerne fast og Kristers Stenbergs i det danske bur endte med en fin redningsprocent på 95.5.

Danmark-Letland U18 2-3 (0-2,1-0,1-1)
Danmark skød og skød, men tabte til Letland i den sidste kamp ved St. Pölten Cup i Østrig. Letterne bragte sig hurtigt på 2-0 og derfor blev resten af kampen en dansk jagt på at komme tilbage.
Danmark vandt skuddene med hele 42-19, men formåede desværre blot at score to gange. Det var Hjalte Thomsen og Oscar Mølgaard, der stod for de danske scoringer.
På trods af nederlaget kunne landstræner Jens Nielsen glæde sig over at Danmark vandt turneringen efter sejrene over Ungarn og Østrig i de to første kampe. Godt afsæt frem mod Norge og Division IA-VM i december.