Danmarks Ishockey Union har med virkning fra 1. august 2021 udnævnt Thomas Juul-Madsen som ny udviklingschef.

Som Udviklingschef hos DIU vil Thomas Juul-Madsen få ansvaret for den daglige og løbende drift af DIU’s Sportsafdeling, herunder at drive og udvikle forbundets sportslige aktiviteter.

Thomas Juul-Madsen har prøvet det meste inden for træner- og lederjob i ungdoms- og talentsektoren i dansk ishockey. Han er vellidt i dansk ishockey og har været træner, leder, igangsætter og sportschef og senest varetaget opgaven som sportsmanager i DIU så godt, at vi er helt trygge ved at overlade posten som udviklingschef til ham. Han har både et stort hjerte, et stærkt drive og ikke mindst stor ishockeyforstand i forhold til arbejdet med vores unge mennesker, siger DIU-direktør Ulrik Larsen i forbindelse med udnævnelsen.

Thomas og den øvrige ledelse hos DIU er i gang med at se på selve organiseringen af Sportsafdelingen, der efter Olaf Ellers fratrædelse, udover Thomas Juul-Madsen pt. også tæller Lasse Thomsen, Marie Louise Balling samt deltidschefkonsulent Tommy Boustedt.

Der er naturligt en række opgaver fra Olaf, som vi fortsat skal have løst, og vi vil henover efteråret bruge tiden på at finde den helt rigtige løsning omkring bemanding og ressourcer, så vi fortsat lever op til vores forpligtelser overfor Team Danmark, Danmarks Idræts Forbund, og særligt også i forhold til at være synlige og aktive ude i klublandskabet hos vores medlemsklubber, slutter Ulrik Larsen.